Waze va avertiza șoferii atunci când aceștia încalcă limita de viteză

Waze va avertiza șoferii atunci când aceștia încalcă limita de viteză

Aplicația Waze este extrem de utilă șoferilor din București și din întreaga lume. Dacă până acum aceasta îi notifica pe șoferi în cazul unui posibil ambuteiaj, sau locul unde sunt plasate echipajele de poliție, acum Waze va ajuta participanții în trafic să respecte legea.

Dacă se întămplă ca adesea șoferii să călătorească prin zone necunoscute, este foarte posibil ca aceștia să nu observe toate semnele de circulație din prima. În această situație, Waze a decis să sară în ajutorul lor, lansând o nouă funcție care îi atenționează dacă încalcă limita de viteză legală.

Șoferii care vor folosi aplicația vor ști atunci când o limită de viteză este încălcată cu ajutorul unei alerte sonore. Aceasta poate fi dezactivată la cerere, sau să sune doar atunci când șoferul trece de limita de viteză legală. Noua funcție îi va ajuta pe șoferi să respecte legea mai ușor pe drumurile necunoscute, sau pe cele unde limita de viteză îi poate face pe șoferi o povară.

Momentan, nu toate țările unde Waze este folosită vor putea utiliza noua funcție. În acest moment, alertele sonore în cazul încălcării limitei de viteză sun disponibile doar în Europa Centrala și America de Sud. Restul lumii se va bucura de noua funcție ”în curând”. Așadar, de acum înainte șoferii pot sta relaxați la volan pentru că Waze va observa semnele în trafic pentru aceștia.

Citește și: