VTime te ajută să socializezi cu prietenii pe marginea prăpastiei

Amatorii de realitate virtuală și-au găsit calea perfectă de socializare cu casca pe ochi. Folosind VTime vă puteți întâlni cu prietenii într-un decor mai mult sau mai puțin comun.

Cu toate că experiențele VR sunt foarte similare în esență, din păcate, cele mai multe jocuri și aplicații sunt dedicate doar anumitor platforme. Asta înseamnă că ce funcționează pe Oculus Rift nu funcționează neapărat pe HTC Vive și, cu atât mai puțin pe soluția portabilă Gear VR.

Din fericire, VTime este una dintre excepțiile de la regulă, iar cei care își doresc să petreacă timp într-un mediu virtual cu prietenii, doar de dragul de a pierde timpul și a se bucura de o ambianță spectaculoasă, o pot face pe orice platformă. Cea mai recentă versiune a programului renunță la exclusivitatea cu Gear VR și introduce suportul pentru Google Cardboard, Oculus Rift și nu numai.

În practică, VTime nu este neapărat o aplicație spectaculoasă, dar în cazul în care aveți mai mulți prieteni interesați de VR, s-ar putea să fie un mod foarte plăcut de divertisment. Momentan, lista decourilor nu este una foarte variată, dar este actualizată constant, iar opțiunile incluse sunt surprinzătoare. Cele mai multe sunt pre-randate, exotice și provocatoare. În definitiv, nu prea îți vine să bei o cafea pe marginea unei prăpăstii, dar dacă ai rău de înălțime s-ar putea să fie modul perfect pentru a te vindeca de această afecțiune.

Dacă vă pricepeți la proiectare 3D și ați fi sperat că puteți creat propriile decoruri, din păcate, VTime nu oferă la ora actuală acest nivel de flexibilitate. În schimb, suportă urcarea de imagini la 360 de grade pentru decoruri unice sau chiar și de imagini 2D, deși impactul nu va fi același.

Pentru a duce socializarea în VR într-o direcție ciudată, VTime vă permite să imortalizați vSelfies alături de avatarurile prietenilor pentru ca ulterior să le postați pe Facebook în lumea reală.

vtime socializare realitate virtuala oculus

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget