Vrei să-ți vinzi mașina gratuit, fără să plătești anunțurile? OLX are soluția

Vrei să-ți vinzi mașina gratuit, fără să plătești anunțurile? OLX are soluția
Octavian Palade
Octavian Palade
17:57 25.04.2016

Când OLX a introdus plata pe secțiunea de anunțuri Auto din site, o bucățică din internetul românesc a sărit de portbagaj în plus și a promis că își va muta oferta pe site-uri de anunțuri mai prietenoase sau, în cazul de față, sută la sută gratuite.

S-ar părea că OLX a avut de suferit de pe urma deciziei. Cel puțin asta denotă cea mai nouă mișcare a companiei care vine cu o ofertă creată pe principiul ”nici ca noi, dar nici ca voi”.

Începând de astăzi, românii care accesează OLX.ro pentru a-și vinde mașina pot adaugă un anunț gratuit la fiecare 30 de zile. Cei care scot la vânzare mai mult de o mașină beneficiază de mai multe oferte, adaptate nevoilor lor. Astfel, la plata prin card prețul pentru încărcarea încă unui anunț individual este de 4 euro + TVA, existând și pachete ce includ 5, 10 sau 30 de anunțuri. Oferta comercială pentru anunțurile suplimentare și serviciile de promovare în cadrul platformei rămâne neschimbată.

“În urma feedback-ului primit de la clienții noștri și a analizelor interne, am decis să oferim acces gratuit la un anunț pe lună în subcategoria Autoturisme. Astfel, orice român își poate vinde mașina proprie gratuit pe OLX.ro. Acest lucru reflectă angajamentul nostru pe termen lung de a fi cea mai dinamică și extinsă comunitate de vânzători și cumpărători din România.” menționează Cristina Gheorghițoiu, Director General Naspers Classifieds România.

Prin această mișcare, OLX a devenit iar cea mai bună alegere pentru cei care vor să-și vândă mașinile pe Internet. Din decembrie 2015 până în prezent, se află pe locul 1 în topul celor mai accesate site-uri din România (potrivit SATI.ro). În plus, s-a dovedit a fi cel mai eficient site de anunțuri de pe piața locală pentru vânzarea unei mașini. Astfel, un anunț a înregistrat în medie 9,7 contactări, vânzătorii primind de șase ori mai multe mesaje față de următorul site de anunțuri inclus în cercetare.

Totuși, orice site de anunțuri ați alege, aveți grijă: guvernul stă cu ochii pe voi, pentru că a ajuns la concluzia că pe OLX, Lajumate și Okazii se ascund marii evazioniști ai României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: