Vezi cum rezistă iPhone 7 la zgârieturi și îndoituri [VIDEO]

iPhone 7 face valuri în jurul lumii și mii de oameni stau la cozi pentru a cumpăra un astfel de telefon, în timp ce alții testează device-ul în moduri neconvenționale.

Pe canalul JerryRigEverthing putem găsi deja un video în care un iPhone 7 este supus unor teste pe care unii le-ar putea considera chiar barbare. Dacă sunteți un fan iPhone și vă pregătiți să cumpărați noul model al telefonului, vă avertizăm că telefonul primește un tratament destul de dur.

Testele făcute pe iPhone 7 au vrut să observe cum se comportă telefonul când este supus la zgârieturi adânci, la îndoituri puternice și la temperaturi ridicate. Pentru unii, ideea de a îndoi un telefon poate pare bizară, dar testul este unul binevenit. Modelul iPhone 6 a fost marcat de un scandal, deoarece un număr de utilizatori s-au trezit cu telefonul îndoit în buzunar.

Primul test efectuat este cel de rezistență la zgârieturi. Un simplu briceag nu are șanse să zgârie un iPhone 7, nici când vine vorba de ecran, nici când e vorba de ecran sau de Home button. Cu toate acestea, iPhone 7 nu este indestructibil în fața obiectelor ascuțite. Dacă folosiți un obiect cu o duritate mai mare de nivelul 6 pe scara Mohs, atunci sticla se va zgâria, realtează thenextweb.com.

Aici apare o oarecare problemă, deoarece Apple susține că atât camerele de pe iPhone 7, cât și cele de pe iPhone 7 Plus au stratul exterior creat din safir. Materialul rezistă cu brio la zgârieturi cu obiecte ce au o duritate de nivel 6 pe scara Mohs, dar lentilele au fost zgâriate.

Capacul din spate, din aluminiu, nu va avea probleme dacă aveți telefonul în același buzunar cu un set de chei. Dacă îl zgâriați cu ceva mai ascuțit, însă, vor rămâne urme deloc estetice.

Telefonul nu se va mai îndoi în buzunar, așa cum s-a întâmplat cu iPhone 6. În timpul videoclipului, însă, se poate observa că adezivul ce asigură rezistența la apă are tendința de a se întinde când telefonul este îndoit.

12:39 16.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video