UTOK: Ai două zile la dispoziție să-ți iei un telefon, o tabletă sau un televizor la reducere

UTOK: Ai două zile la dispoziție să-ți iei un telefon, o tabletă sau un televizor la reducere
Octavian Palade
Octavian Palade
17:04 14.01.2016

UTOK a anunțat că, timp de 48 de ore, smartphone-urile, tabletele și televizoare vor avea prețuri reduse. 

Televizorul UTOK U24HD3 are un ecran LED cu o diagonala de 24” (61cm) și rezolutie High Definition. Are tunere digitale incorporate și slot CI+, dotări care vor oferi simplitate în utilizarea noului televizor. Iar dacă  vrei să vezi emisiunile preferate sau cel mai important meci al sezonului și cu alte ocazii, prin intermediul unui stick USB poți înregistra după bunul plac. UTOK U24HD3 are dimensiuni compacte, și opțiuni diverse de conectivitate digitală și analogică.

Dacă ești interesat de un ecran mai mic, unul pe care să îl folosești în fiecare moment al zilei, reducerile UTOK sunt momentul perfect. UTOK Q55 îți pune la dispoziție un display IPS High Definition, cu diagonala de 5”.

În spatele acestuia se află specificații care te vor ajuta să duci rapid la bun sfârșit fiecare lucru. Procesorul este unul Quad Core de 1.2 GHz, memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare este de 8 GB și oferă posibilitatea de expansiune cu până la 32 GB. Camera de 8 megapixeli, conectivitatea Dual SIM și sistemul de operare Android Lollipop 5.1 vor contribui la experiența plăcută.

Îmbinarea pasiunilor multimedia cu productivitatea și functțile multimedia se regăsesc în tableta UTOK Hello 7Q LTE. Cu o diagonala de 7” si tehnologie IPS, tableta dispune de o conexiune 4G, iar cele mai noi informații se află la doar câteva atingeri de ecran distanta. Tableta UTOK Hello 7Q LTE este dotată cu un procesor Quad Core cu arhitectura 64-bit și rulează sistemul de operare Android Lollipop 5.1. Conectivitatea include Dual SIM, GPS, Bluetooth, 4G și WiFi, precum și funcție de apelare.

Fiecare dintre cele trei produse este la ofertă, cu reducere de până la 41% timp de 48 de ore. Televizorul UTOK U24HD3 este disponibil la prețul de 519.99 lei, smartphone-ul UTOK Q55 poate fi achizitionat la pretul de 299.99 lei, in timp ce tableta UTOK Hello 7Q LTE este disponibila la numai 349.99 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI