UR Browser vrea să se bată cu Chrome și Firefox și la el au lucrat mai mulți români

UR Browser vrea să se bată cu Chrome și Firefox și la el au lucrat mai mulți români

AdaptiveBee, un startup franco-român, lansează pentru download UR Browser, un produs aflat momentan în stadiu beta, la care s-a lucrat intens în ultimul an. La UR Browser au lucrat și mai mulți români.

UR Browser, disponibil pentru download gratuit, reunește tehnologia și conținutul digital într-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a utilizatorilor care consumă conținut online. Înainte de a downloada UR Browser, vă oferim și câteva informații utile despre el

Potrivit unui comunicat remis Playtech, UR Browser ”răspunde nevoilor fiecărui utilizator, prin oferirea multiplelor facilități de customizare, pentru a determina o experiență unică. În calitate de browser «all-in-one», UR Browser oferă o navigare sigură, opțiunea de personalizare cu o galerie vastă de teme și elemente, o unealtă de descărcare care asigură securitatea fișierelor descărcate și o galerie media pentru organizarea și rularea acestora – toate acestea direct din navigatorul de Internet”.

Bazat pe software-ul „open-source”, Chromium, dezvoltat de comunitatea online şi folosit și îmbunătățit de Google în browserul Chrome, UR Browser beneficiază de o securitate sporită, pe lângă caracteristicile dezvoltate pe cont propriu, precum scannerul de fișiere încorporat, destinat descărcării în siguranță maximă a fişierelor de pe Internet. După succesul mai multor aplicații pentru smartphone, în special UR 3D Launcher și UR Launcher, AdaptiveBee își propune să extindă personalizarea și mai departe de platforma Android. Cu un browser disponibil pentru PC, în platformele Windows și macOS, UR Browser dorește să țintească o audiență cât mai largă.

„Cu o echipă experimentată în dezvoltarea Chromium, știm deja cum să construim un browser sigur. Pentru noi, adevărata provocare era de a crea un browser care pe lângă utilitate, să adauge simplitate în utilizare și să arate bine, iar într-un final să atragă toți oamenii – un browser diferit de tot ceea ce există deja. Ne-am făcut temele și am făcut cercetări intense în legătură cu ce își doresc utilizatorii Internetului de azi. Apoi, am folosit toate aceste detalii și le-am aplicat pe UR Browser. Un browser este o ușă către Internet și nu numai. Ușa noastră este trainică, folositoare și, cel mai important, arată foarte bine!” Marc Moulin-Roussel, CEO, AdaptiveBee.

Download UR Broswer de AICI.

Citește și:
Etichete: