Unealta Microsoft care prezice candidații la președinția Americii

Unealta Microsoft care prezice candidații la președinția Americii

Microsoft are un instrument care poate prezice cei doi principali candidați la președinția Americii.

În cazul în care sunteți interesați de lupta din acest an pentru președinția Statelor Unite, atunci trebuie să știți că Microsoft are un software special care ar fi prezis cei doi candidați principali. La prima vedere, nu pare un lucru credibil, însă software-ul companiei din Redmond s-a descurcat foarte bine în trecut, reușind să prezică pe parcursul timpului rezultatele tuturor meciurilor din faza eliminatorie a mondialului din 2014, dar rezultatul referendumului pentru independență din Scoția.

După cum scriu cei de la Business Insider, instrumentul se numește Bing Predicts și este asociat motorului de căutare Microsoft. În ceea ce privește candidații pentru președinția Americii, acesta a luat în considerare căutările efectuate, sondaje și diverse piețe. Astfel, Bing Predicts a analizat posibilele rezultate pentru patru state: Iowa, New Hampshire, South Carolina și Nevada.

În cazul republicanilor, Donald Trump se pare că are cele mai mari șanse pentru a câștiga în toate cele 4 state. De fapt, ceilalți candidați republicani nici nu reușesc să se apropie de scorul lui Trump, confirmând astfel statutul de favorit în lupta pentru obținerea candidaturii. În ceea ce-i privește pe democrați, Hillary Clinton se pare că ar putea câștiga trei dintre aceste patru state, în timp ce Bernie Sanders ar putea triumfa doar în New Hampshire. Acum, nu trebuie decât să așteptăm până pe 1 februarie pentru a afla dacă software-ul a prezis corect sau nu.