Un nou laptop 2-în-1 cu Windows 10 va fi proiectat de Porsche

Un nou laptop 2-în-1 cu Windows 10 va fi proiectat de Porsche

La Computex, Microsoft a prezentat pe scurt un dispozitiv misterios.

În cadrul evenimentului organizat în Taiwan în această lună, am avut ocazia de a vedea câteva anunțuri foarte interesante. Asus a prezentat noile telefoane ZenFone 3, Microsoft a anunțat că oricine va putea construi dispozitive HoloLens, iar acum, compania din Redmond a afișat un nou laptop 2-în-1 proiectat de Porsche Design.

Inițial, Microsoft voia să prezinte câteva dintre dispozitivele care vor beneficia de viitoarele feature-uri pe care compania le va include în update-ul următor al sistemului său de operare. După cum probabil știți deja, Windows 10 va beneficia de o actualizare importantă în data în care va împlini un an de când a fost lansat oficial pe piață. De asemenea, după 29 iulie, Windows 10 nu va mai fi disponibil sub forma unui upgrade gratuit.

Laptop Porsche Design 2

Printre laptopurile prezentate s-au numărat Dell Inspiron și Asus ZenBook 3, însă, la un moment dat, Nick Parker, vice-președinte ale unei divizii Microsoft, a a afișat un dispozitiv 2-în-1 proiectat de Porsche Design. Desigur, perioada în care participanții la eveniment au avut ocazia de a-l vedea a fost mult prea scurtă pentru a reține foarte multe detalii. Totuși, se pare că avem de-a face cu o construcție metalică și cu un port USB Type C.

Display-ul va avea o diagonală de 13,3 inci și va exista suport pentru Windows Hello 2.0. Conform Windows Central, laptopul va apărea pe piață în această iarnă. Cât despre lista de specificații, nu știm decât că vom vedea un procesor Intel. Parker a menționat, totuși, că un partener din Taiwan ar urma să se ocupe de producție.

Microsoft își propunea ca Windows 10 să ajungă să fie instalat pe nu mai puțin de un miliard de terminale în maxim trei ani de la lansare. După cum am mai spus, în cazul în care rata de creștere actuală este menținută, obiectivul ar fi unul realizabil, dar trebuie să ținem cont că Windows va costa 120 de dolari după data de 29 iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI