Un Note 7 ce a luat foc a fost surprins de o cameră de filmat [VIDEO]

Un Note 7 ce a luat foc a fost surprins de o cameră de filmat [VIDEO]


Povestea Galaxy Note 7 s-a încheiat din punct de vedere al producției, dar întâmplările cu astfel de telefoane continuă să apară zilnic.

Norul de praf (sau de fum) lăsat în urmă de căderea Note 7 este destul de mare și nu pare să se împrăștie prea curând. Am văzut deja zeci de fotografii cu device-uri de la Samsung ce erau carbonizate în urma incendiilor de care au fost cuprinse, dar acum avem ocazia să vedem și un videoclip în care un astfel de Galaxy arde.

Videoclipul aparține lui Dee DeCasa, o femeie din Honolulu, Hawaii, ce tocmai își primise telefonul înlocuit din gama Note 7. Într-o dimineață, aceasta a fost luată pe nepregătite de telefonul care i-a explodat în mână.

”A făcut pur și simplu poc”, spune aceasta. ”Îl aveam în mână și apoi un fum verde și înecăcios a început să iasă din el.”

DeCasa are camere de supraveghere montate în casă, iar pentru că una din ele a surprins telefonul ”în acțiune”, aceasta a hotărât să publice materialul pe YouTube. În filmare se vede cum aceasta ține telefonul în mână, în timp ce acesta scoate fum. Soțul ei vine apoi să o ajute să scape de telefon.

Nu este clar din filmare ce a făcut soțul acesteia cu telefonul, dar cei doi spun că l-au dus afară și l-au pus într-o tigaie, apoi au apelat 911. Conform spuselor, telefonul încă fumega 20 de minute mai târziu, când a ajuns și poliția. Soțul lui DeCasa consideră că aceasta a fost salvată de carcasa în care telefonul era pus.

Samsung nu a făcut un comentariu imediat, dar apoi a transmis către KHON-TV că ”suntem în legătură cu familia DeCasa pentru a fi siguri că facem tot ce putem pentru ei.” Soții au confirmat că Samsung le-a promis că va trimite un reprezentat să examineze telefonul.

Samsung a admis că 5 telefoane Note 7 înlocuite au explodat, dar numărul cazurilor ar putea fi mai mare.

Citește și: