Un bărbat și-a parcat BMW-ul E30 M3 în casă pentru a-l salva de uragan

Un bărbat și-a parcat BMW-ul E30 M3 în casă pentru a-l salva de uragan

Dacă ai avea un BMW E30 M3, cu siguranță ai avea mare grijă de el, dar l-ai aduce oare în sufragerie dacă un uragan se apropie de casa ta?

Uraganul Matthew a făcut ravagii pe coasta de est a Statelor Unite și în alte țări, precum Haiti, unde a lovit cel mai puternic. Mii de oameni au de-a face cu efectele uraganului, iar cei mai norocoși dintre ei au reușit să amelioreze cumva pagubele cauzate de o asemenea furtună.

Fotografiile din acest articol ar putea părea trucate, sau cel puțin realizate special pentru o ședință foto, dar nu este cazul. Un bărbat chiar a hotărât să-și parcheze superbul BMW E30 M3 în sufragerie, pentru a-l proteja de forța uraganului ce se apropia de orașul său.

bmw e30 m3

Cei de la jalopnik.com au hotărât să discute chiar cu protagonistul acestor scene, Randy Jalil, pentru a înțelege de ce mașina sa este în sufragerie. ”Din fericire, uraganul nu a lovit atât de tare aici, în Port Saint Lucie, Florida. Mi-a venit ideea să aduc mașina în casă pentru că am vrut să protejăm toate mașinile pe care le avem de vântul puternic și de apă.”

Jalil spune că a două din cele trei mașini pe care le are în garaj, iar că mai apoi a măsurat dimensiunea ușilor de la intrare și a descoperit că BMW-ul rămas pe dinafară are loc în sufragerie.

bmw e30 m3

”Am acest E30 de aproximativ 8 ani, iar în ultima perioadă, valoarea mașinilor a crescut foarte mult, astfel că nu puteam să risc. Sunt foarte mândru de acest BMW și îl voi conduce cu drag și în anii următori. E mașina pe care o conduc zilnic; alții preferă să țină un asemenea BMW în garaj, pentru a-i spori valoarea, dar eu cred că mașinile sunt făcute să fie conduse, nu să stea acoperite.”

 

Citește și:
Etichete: