Un australian este anchetat după ce i-a permis fiului de cinci ani să se urce la volanul mașinii

Un videoclip publicat pe internet a reușit să-i creeze foarte mult probleme unui australian.

Burnout-ul este o manevră comună în cursele de tip drag-racing, utilizată pentru încălzirea cauciucurilor. În acest fel, ele devin mai aderente și, în mod automat, mult mai eficiente în timpul curselor la viteze mari. Însă asemenea manevre nu sunt în absolut niciun caz indicate celor lipsiți de experiență. Asta ca să nu mai menționăm copiii. Însă un australian se pare că nu a ținut cont de aceste lucruri și a decis să ne arate tuturor cât de bine se descurcă fiul său la volan în timpul unui burnout.

Astfel, acesta a înregistrat un material video (pe care l-a publicat ulterior pe internet) în care îl putem vedea pe fiul său în vârstă de 5 ani la volanul unei mașini sport, în timpul unui burnout. Nu a durat mult până când poliția din orașul său a aflat de materialul respectiv și i-a confiscat vehiculul. Desigur, problemele nu s-au oprit aici, iar diviz a responsabilă cu protecția copiilor și-a făcut apariția și a lansat o investigație pentru a afla mai multe despre cazul respectiv.

După cum menționează și cei de la Russia Today, nici utilizatorii de YouTube nu au fost impresionați, aceștia atrăgând atenția asupra atitudinii iresponsabile a tatălui.

Bogdan Cristea
19:16 26.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video