Uber oferă curse mai ieftine către mai multe puncte de atracție din București pe timp de weekend

Uber oferă curse mai ieftine către mai multe puncte de atracție din București pe timp de weekend

Dacă ești client Uber, vestea bună e că acum poți ajunge mai ieftin în diverse locuri din București, prin Uber Weekend Destinations.

Destinațiile de weekend recomandate până acum de Uber sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms și Orhideea Health & Spa. Lista va fi actualizată pe toată durata campaniei și vor fi introduse noi restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, săli de fitness și nu numai.

O cursă de la Unirii până la Hard Rock Cafe va costa aproximativ 14 lei, comparativ cu prețul de aproximativ 18 lei într-o zi obișnuită, cu condiții de trafic normal. Campania este valabilă până pe 31 august 2016, atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru clienții existenți. Limita este de 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Iată cum trebuie să procedezi:

Alege una dintre destinațiile de weekend recomandate de Uber din lista menționată, apoi eschide aplicația Uber și introdu codul promoțional corespunzător destinației alese. Le găsești pe toate aici, împreună cu ofertele speciale pe care ți le face fiecare local în parte;

Cheamă o mașină: un șofer va ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce la destinație. Când ai ajuns la destinație, arată-i chelnerului sumarul cursei primit pe mail și vei beneficia de oferta specială pentru utilizatorii Uber (un produs din partea casei, un discount, o experiență deosebită, intrarea gratuită, etc.)

La final, deschide aplicația și cheamă din nou un Uber pentru a te aduce acasă sau la următoarea destinație. Vei beneficia din nou de reducerea de 20%. Odată ce ai introdus codul promoțional în aplicație, acesta va rămâne activ pe toată durata verii, iar tu te vei avea parte de reducerea de 20% și de beneficiul acordat utilizatorilor Uber ori de câte ori vei reveni. În plus, dacă ești deținătorul unui loc care poate intra pe lista de destinații de weekend pentru Uber, poți completa acest formular.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: