Uber Jet te duce cu avionul până la mare, iar serviciul e disponibil în România

Uber Jet te duce cu avionul până la mare, iar serviciul e disponibil în România

Uber tocmai a anunțat, pentru România, serviciul Uber Jet. Cei care plănuiau să-și petreacă acest weekend la mare vor ajunge pe litoral cât ar zice pește. 

Sâmbătă, 18 iunie, utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicație UberJET – cu o simplă apăsare de buton, vor putea ajunge din București până la mare, în aproximativ o oră.

Avioane Diamond DA 42 de ultimă generație, puse la dispoziție de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa și vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanța, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Și, pe parcurs, să oferim puțină magie utilizatorilor noștri. Cu UberJET poți ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poți să apeși un buton și să comanzi o experiență de neuitat, la înălțime”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoană. Din păcate, drumul este doar dus, utilizatorii fiind nevoiți să se întoarcă cu alte mijloace de transport în București.

Cum funcționează UberJET:

·     deschide aplicația Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00

·     alege opțiunea UberJET și comandă

·     un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile. Din cauza limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kg de persoană

·     avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa între 10:30 si 12:00 și vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare

·     Cursa spre aeroportul Băneasa și transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în același tarif.

Utilizatorii noi pot câștiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie își fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorți. Mai multe detalii privind tragerea la sorți găsiți aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: