Transformă-ți bătrânul Nintendo DS într-un Game Boy Macro contra cost

Transformă-ți bătrânul Nintendo DS într-un Game Boy Macro contra cost

După ce în urmă cu câțiva ani consola Game Boy Micro a făcut valuri în industrie, un individ s-a decis să inventeze un Game Boy Macro, transformând un Nintendo DS. Mai mult decât atât, serviciul de modding este disponibil contra cost pentru toți cei interesați.

Dacă ați fost vreodată pasionați de console handheld pe care le luați cu voi peste tot, sunt șanse foarte mari să fi deținut la un moment dat un Game Boy Micro. Aceasta era o consolă foarte atrăgătoare, cu o serie stufoasă de jocuri și o grafică decentă. În teorie, ar fi trebui să existe și un urmaș pentru acea creație, dar se pare că vom avea parte de el doar într-un format neoficial de la un individ cu numele de Anthony Thomas.

În cazul în care nu vă mai folosiți consola Nintendo DS pentru că v-ați investit banii într-un 3DS în urmă cu ceva timp, vă veți bucura să aflați că acum aveți un motiv foarte important pentru a o scoate de la naftalină. Anthony Thomas, contra cost, o poate transforma într-un Game Boy Macro.

Pentru a materializa această idee, Thomas elimină din ecuație al doilea ecran de la DS, particularitate care se traduce prin faptul că nu veți avea acces la vechile jocuri de Nintendo DS. Difuzoarele originale vor fi relocate, iar carcasa vi fi vopsită într-un mod cât se poate de profesionist. Mai mult decât atât, pentru o notă personală și o taxă suplimentară puteți alege o culoare mai specială pentru noul vostru Game Boy Macro.

Costul întregului proces nu este nici pe departe ieftin, valoarea sa totală fiind de 110 dolari cu propria voastră consolă DS. Un Game Boy Macro complet, fără nici un efort din partea voastră va avea un preț cu 20 de dolari mai mare. Culoarea personalizată costă 10 dolari în plus.

Momentan, Anthony Thomas nu stă foarte bine cu timpul liber și nu mai acceptă comenzi noi, dar dacă sunteți interesați de proiect și aveți un pic de răbdare, vă puteți înscrie la această adresă pentru a fi notificat în momentul în care va accepta comenzi din nou.

Citește și: