Top comedii care rulează în cinematografe în această perioadă

Top comedii care rulează în cinematografe în această perioadă

Pentru că suntem în perioada concediilor, suntem siguri că nu v-ar strica o porție sănătoasă de râs. Cei de la Cinema City ne-au trimis un top cu filme de comedie care rulează în această perioadă în cinematografe și vă invităm să aruncați un ochi peste trailerele de mai jos.

„Vânătorii de fantome”, “Partenere pentru Mike şi Dave”, „Mame bune şi nebune”, „Singuri acasă”, „Petrecerea Cârnaţilor” sau “War Dogs: tipii cu arme” sunt câteva dintre filmele care te vor binedispune în luna august.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, se reunesc pentru a lupta împotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul. Adună-ţi prietenii şi urmăriţi aventura personajelor amuzante din „Vânătorii de fantome”.
Fraţii petrecăreţii Mike şi Dave se văd nevoiţi să îşi găsească două partenere perfecte pentru nunta surorii lor din Hawaii, însă dau peste două fete mai sălbatice decât ei doi la un loc. Urmăreşte-le escapada nebună în “Partenere pentru Mike şi Dave”.
Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt trei mame suprasolicitate si subapreciate care se hotărăsc să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Distrează-te şi tu alături de ele, în „Mame bune şi nebune”.
Max, animalul de companie perfect, duce o viață idilică până când stăpânii aduc acasă un alt câine, iar viaţa lui Max este întoarsă cu susul în jos. Descoperă ce fac animalele de companie când rămân singure acasă în filmul de animaţie „Singuri acasă”.
Primul film de animaţie pentru adulţi ne arată ce li se întâmplă produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor. Urmăreşte-le încercarea de a evada din bucătărie în comedia „Petrecerea Cârnaţilor”.
Doi prieteni din Miami descoperă o idee de afacere profitabilă şi ajung să liciteze pentru contracte cu armata americană, iar lucrurile scapă de sub control când cei doi încep să facă afaceri cu armata din Afganistan în “War Dogs: tipii cu arme”.
Citește și: