Toate versiunile Samsung Galaxy Note 7, prezentate într-un singur leak

Toate versiunile Samsung Galaxy Note 7, prezentate într-un singur leak

Viitorul phablet de la Samsung a fost subiectul unor leak-uri recente.

După cum probabil știți deja, Samsung ar putea să renunța la denumirea Galaxy Note 6, optând, în schimb, pentru denumirea Galaxy Note 7. Gigantul coreean ar vrea să aducă seria Galaxy Note în rând cu seria Galaxy S. Prin urmare, anul viitor, vom avea parte de un Galaxy S8 și de un Galaxy Note 8. Până la lansarea dispozitivului a rămas mai mult de o lună, însă leak-urile se țin lanț, iar acum, putem spune că sunt puțin informații în legătură cu telefonul, pe care nu le cunoaștem deja.

O imagine publicată de cunoscutul @evleaks pe Twitter ne prezintă toate cele trei culori în care va fi disponibil pe piață următorul phablet de la Samsung. Se pare că vom avea de-a face cu o versiune neagră, una albastră și una argintie, fiind astfel confirmate informațiile apărute în ultimele săptămâni. În imaginea de mai sus, alături de camera foto frontală, puteți vedea chiar și scanner-ul de iris despre care s-a vorbit atât de des pe parcursul anilor.

În ceea ce privește specificațiile, se pare că Galaxy Note 7 va fi construit în jurul unui display Quad HD de 5,7 inci de tip AMOLED. Va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar partea de captură va fi o combinație între un senzor de 12 megapixeli pe partea din spate și unul de 5 megapixeli pentru seflie-uri. Telefonul va fi lansat într-o singură variantă de 64GB și nu va lipsi suportul pentru microSD-uri.

Unul dintre cele mai importante aspecte, însă, este legat de conectivitate. Astfel, Samsung Galaxy Note 7 ar urma să fie primul telefon mobil produs de coreeni care va implementa un port USB Type C. Compania ar urma, astfel, exemplul celorlalți giganți de pe piață, care au adoptat de ceva vreme standardul respectiv. Unii rivali, precum Motorola, au mers chiar mai departe și au eliminat și jack-ul de 3,5 milimetri pentru căști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: