Tinder a anunțat care au fost cei mai populari atleți de la Rio

Tinder a anunțat care au fost cei mai populari atleți de la Rio

La Jocurile Olimpice de la Rio, Tinder a fost una dintre cele mai utilizate aplicații.

Odată cu debutul Jocurilor Olimpice de la Rio, Tinder a anunțat o creștere impresionantă a traficului în jurul Satului Olimpic. Având în vedere acest lucru, probabil că nu ar trebui să ne mire faptul că oficialii companiei au decis să elibereze și un raport în care ne prezintă cei mai populari atleți de la Olimpiadă. Nu vă așteptați, însă, să vedeți vreun nume pe listă.

În schimb, aceasta include doar sporturile practicate de fiecare. Cum a reușit Tinder să adune informațiile necesare? După cum menționează publicația Mashable, acest lucru nu a fost extrem de dificil. Aplicația a analizat descrierile fiecărui utilizator, luând în considerare sporturile practicate. În acest fel, atleții au fost grupați în funcție de disciplină.

Tenisul a fost în mod clar sportul cel mai popular pe Tinder. Tenismenii au fost cei care au primit cele mai multe like-uri din partea femeilor, iar jucătoarele de tenis de masă au fost cele mai apreciate de către utilizatorii de sex masculin. La bărbați, lista celor mai populare sporturi este completată de haltere, gimnastică, tir sportiv, judo și box. În cazul femeilor, avem de-a face cu hochei pe iarbă, canotaj, haltere, rugby și înot.

Popularitatea Tinder a atins cote spectaculoase în ultimii ani, iar numărul celor care se bazează pe populara aplicație pentru a întâlni persoane noi de sex opus nu pare să se potolească prea curând. Pentru a păstra însă legalitatea serviciului și a preveni situații nefericite în care minori sau minore se întâlnesc cu adulți de sex opus, oficialii companiei au introdus o limitare importantă. Astfel, în prezent, nici o persoană cu vârsta mai mică de 18 ani nu are avea acces la aplicație.

Până de curând, Tinder era deschis copiilor cu vârste între 13 și 17 ani, dar era implementat un sistem foarte bine pus la punct, care avea rolul de a preveni situațiile în care utilizatorii ar minți. Acel sistem era menit să ofere opțiuni de interacțiune, în mod exclusiv, copiilor care au aceeași vârstă.

Citește și: