The Conjuring 2 a fost eliminat din cinematografele din Franța dintr-un motiv absurd

The Conjuring 2 a fost eliminat din cinematografele din Franța dintr-un motiv absurd
11:29 10.07.2016

The Conjuring 2 – (”Trăind printre demoni 2”) – mai are parte de un scandal la puțin timp după lansarea în cinematografe. După ce un bărbat a murit în timpul unei vizionări (iar cadavrul său a dispărut), acum francezii sunt supărați pe producția hollywoodiană pentru că a dus la violențe în cinematografe. 

În filmul The Conjuring 2 (”Trăind printre demoni 2”), Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren și acum trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Ei ajung în Londra pentru a ajuta o familie care locuiește într-o casă bântuită de spirite malefice.

The Conjuring 2 a fost anulat din programele celor mai multe cinematografe din Franţa, din cauza comportamentului publicului. Se pare că filmul este atât de înfricoșător încât unii dintre spectatori nu s-au putut abține să nu țipe la fiecare scenă, iar asta a deranjat alte persoane care, până la urmă, au sărit la bătaie. De exemplu, la cinematograful MK2 Bastille a avut loc o altercaţie care s-a transformat într-o încăierare, după ce un grup a deranjat alte persoane din sală ”ţipând la cea mai mică mişcare” de pe ecran.

O parte dintre cinematografe a scos filmul din program chiar în ziua lansării, pentru ”siguranţa angajaţilor şi clienţilor”, după cum a motivat cinematograful Cyrano de Versailles, potrivit 20 Minutes.

The Conjuring 2 (”Trăind printre demoni 2”) a înregistrat încasări de 213 milioane de lire sterline în toată lumea, până în prezent, apropiindu-se de încasările primului film, adică 246 de milioane de lire sterline.

Sursa: News.ro