Telltale lansează un joc cu Batman și avem, în sfârșit, câteva detalii

Telltale lansează un joc cu Batman și avem, în sfârșit, câteva detalii

Cei de la Telltale Games au confirmat anul trecut că lucrează la o serie de jocuri Batman, fără a oferi detalii extra despre felul în care se va desfășura jocul. 

Acum, în sfârșit, au scăpat câteva informații. Spre deosebire de jocurile Rocksteady, accentul va fi pus aproape în mod egal asupra lui Bruce Wayne și a alter ego-ului său. Alegerile pe care le vei face în viața privată a lui Wayne i-o vor influența și pe cea a lui Batman și invers. Vei avea opțiunea de a alege dacă vrei să participi la anumite evenimente în pielea lui Bruce sau a lui Batman, cu consecințele de rigoare.

Cât despre stilul general, se pare că acțiunea va fi plasată în zilele noastre și va avea vibe-ul unui film R-rated, dar nu va fi chiar realist. Similar flagshipului adaptat serialului The Walking Dead, ar trebui să ne așteptăm la o revistă de comics adusă la viață, cu influențele artiștilor care l-au desenat pe celebrul supererou în ultimii 75 de ani. De asemenea, se pare că nu vei vedea companioni precum Robin sau Nightwing. E prematur să dăm un verdict legat de cât de bun va fi jocul și nici măcar nu știm ce inamici va avea Batman în el, dar partea bună e că Telltale nu vrea să aducă jucătorilor aceeași poveste pe care au adus-o alți dezvoltatori în trecut.

Kevin Brunner, CEO-ul Telltale Games a afirmat într-un interviu recent că această iterație a poveștii lui Batman va oferi jucătorilor ocazia să exploreze mult mai adânc viața complexă și mintea lui Bruce Wayne. Dualitatea piersonalității sale va fi mult mai clară, la fel și lupta cu responsabilitatea de a salva orașul plin de corupție și răufăcători.

Citește și:
Etichete: