Telekom le oferă clienților 1GB de trafic gratuit prin oferta GigaWeek

Telekom le oferă clienților 1GB de trafic gratuit prin oferta GigaWeek

Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă.

Telekom a prezentat oferta de vară GigaWeek prin care clienții pot activa săptămânal un bonus de 1GB trafic de date, până la data de 31 august 2016. Bonusul este valabil din momentul activării sale până în ziua de duminică a aceleiași săptămâni, ora 23:59.

Clienţii prepaid care au activă pe cont una dintre extraopţiunile Extra Date M, Extra L sau Extra XL pot activa gratuit bonusul de 1 GB trafic de date în fiecare săptămână, oricând în intervalul luni, ora 00:01- duminică, ora 23:59. Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singură dată pe săptămână în perioada promoției. Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă.

„Oferta GigaWeek a Telekom Romania Mobile vine ca urmare a succesului înregistrat de campania GigaWeekend lansată anul trecut, cât şi pentru a răspunde nevoilor clienților prepaid care îşi doresc extinderea perioadei de utilizare a bonusului de 1GB în timpul săptămânii. GigaWeek înseamnă până la şapte zile de trafic de date gratuit”, au declarat reprezentanții Telekom Romania Mobile.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face trimițând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 5 sau apel gratuit la 1234 (apăsând tasta 8 după selectarea limbii de comunicare). După cum era de așteptat, beneficiile incluse în GigaWeek rămase neconsumate la momentul expirării valabilității bonusului nu se reportează. De asemenea, bonusul GigaWeek nu se reactivează automat, el putând fi  solicitat de  clienți în fiecare săptămână, pe durata promoției.

Clienții care au activă pe cont  extraopțiunea Extra S (4,95 euro credit) vor putea activa în continuare bonusul GigaWeekend care le oferă 1 GB trafic de date gratuit la fiecare sfârșit de săptamână. Acesta se activează trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 4 sau apel gratuit la 1234 (după alegerea limbii de comunicare se va selecta 4 și din nou 4).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: