Telegram te ajută să faci blogging anonim prin Telegraph

Telegram te ajută să faci blogging anonim prin Telegraph

Cu toate că puteți trage concluzia că anonimitatea online este sursa tuturor răutăților de pe internet, cei de la Telegram au decis să lanseze Telegraph, un serviciu de blogging care insistă exact pe această particularitate.

Telegram este una dintre aplicațiile de mobil pentru chat care pune accent pe anonimitate și securizarea conversațiilor, mai mult decât alternativele mult mai populare. Deoarece se pare că au atins un nivel de popularitate destul de generos cu prima lor aplicație, dezvoltatorii Telegram au creat acum Telegraph, o platformă de blogging foarte similară cu multe altele existente, cu excepția faptului că nu vă obligă să vă faceți un cont. Puteți posta text, poze sau clipuri video pe Telegraph, fără ca cineva să știe cine sunteți. Nu puteți, de exemplu, să vă autentificați prin Facebook. Accentul se pune pe mesajul pe care doriți să-l transmiteți.

Ca și comparație, interfața oferită de această platformă de blogging rapid și anonim este similară cu Medium. Din momentul în care ați început să scrieți, totul se desfășoară într-un mod foarte intuitiv. Este foarte ușor să postați conținut, să inserați poze din computer în postare și, în doar câteva momente, materialul vostru să ajungă online.

Toate postările de pe Telegraph, în mod previzibil, pot fi partajate cu ușurință prin intermediul rețelelor voastre sociale preferate. Dacă le trimiteți însă prin Telegram, aveți avantajul compatibilității cu Instant View, un sistem care, similar cu Instant Articles de la Facebook, vă afișează conținutul accesat instant. Pentru a începe să postați este suficient să accesați acest link.

Vizavi însă de modul în care funcționează Telegraph, cei de la TechCrunch au atras atenția asupra unui aspect foarte important. Ar fi bine să faceți o treabă foarte bună în a vă salva link-urile articolelor la care ați lucrat, deoarece, anonimitatea și lipsa necesității realizării unui cont, s-ar putea să se reflecte în imposibilitatea găsirii unui editorial mai vechi. Mai există și posibilitatea cât se poate de reală a utilizării Telegraph pentru știri false, trolling sau conținut abuziv, rasist, dar cei de la Telegram nu a creat platforma în astfel de scopuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge