Telefoane ieftine și bune: performanțe decente la prețuri mai mici de 500 lei

Telefoane ieftine și bune: performanțe decente la prețuri mai mici de 500 lei

eMAG are la vânzare o gamă largă de smartphone-uri, iar noi am alcătuit o listă cu telefoane ieftine și bune de care să țineți cont în cazul în care aveți nevoie de un gadget decent, dar dispuneți de un buget limitat.

Un telefon ieftin bun trebuie să fie unul care să satisfacă nevoile de bază ale utilizatorilor de smartphone-uri. Asta înseamnă că puterea de procesare ar trebui să fie suficientă pentru a permite browsingul și socializarea, că fotografiile realizate cu el să aibă un minimum de calitate și că display-ul are o rezoluție suficient de bună încât să nu-l deranjeze pe utilizatori.

Mai jos am încercat să găsim smartphone-urile ieftine care se încadrează în descrierea anterioară și pentru asta am apelat la oferta magazinului eMAG, dar și la cea a companiei românești UTOK. Unele smartphone-uri beneficiază și de reduceri.  Am ales terminale cu prețuri de până la 500 lei.

Telefoane ieftine și bune – UTOK 500Q HD

UTOK 500Q HD are specificații mai mult decât decente pentru prețul său, având în vedere că beneficiază și de o reducere considerabilă. Smarphone-ul are un display HD de cinci inch, un procesor cu patru nuclee produs de Mediatek, 1GB memorie RAM și spațiu de stocare de 8GB, extensibil prin card microSD. Componentele îl fac suficient de performant pentru nevoile de bază, iar camerele foto de 13, respectiv 3,2MP, adaugă un plus de valoare. Îl puteți cumpăra de AICI.

Telefoane ieftine și bune – Lumia 435

Telefoanele cu Windows Phone ar trebui să apară în dicționar, fiind definiția telefoanelor ieftine și bune. Lumia 435 are configurație aparent slabă, dar optimizarea sistemului de operare îl face un smartphone foarte fiabil. Specificaţiile sale includ un display de 4 inci cu o rezoluţie nativă WVGA – 800 x 480 pixeli. Interiorul său ascunde un Qualcomm Snapdragon 200 dual core tactat la 1,2 GHz, 1GB memorie RAM şi o memorie internă de 8GB. Pentru că este lansat în 2015, spaţiul de stocare în cazul Lumia 430 poate fi extins cu carduri microSD de până la 128GB. Singura problemă este că s-ar putea să aibă unele dintre cele mai slabe camere de pe un smartphone. Nu cred că aţi mai auzit de mult timp combinaţia dintre o cameră principală de 2 megapixeli şi o cameră frontală VGA. Îl puteți cumpăra la un preț foarte mic de AICI.

Telefoane ieftine și bune – ASUS Zenfone C

ASUS Zenfone C are un display de 4,5 inch și rezoluție 854×480. Sub el se găsește un procesor Intel Atom Z2520 și un 1GB memorie RAM, iar configurația ar trebuie să fie suficientă pentru sarcinile de zi cu zi. Camerele foto sunt de 5, respectiv 0,3MP. Designul este interesant, prețul scăuzt, iar smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4. Îl puteți cumpăra de AICI.

Telefoane ieftine și bune – UTOK 50Q

UTOK 50Q are specificații similare cu primul model de pe această listă. Are un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli, un procesor quad-core MT6582M de 1,3GHz, 8GB pentru stocarea datelor și 1GB RAM. Bateria are o capacitate de 2.000 mAh, iar senzorii foto de pe față și de pe spate sunt de 8 și, respectiv, 2 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Telefoane ieftine și bune – Allview V2 Viper

Allview V2 Viper S 4G are un ecran de 4,7 inci cu rezoluție HD, procesorul fiind un quad-core de 1,3GHz. Memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare 16GB este suficient pentru majoritatea utilizatorilor. În caz contrar, acest poate fi mărit prin adăugarea unui card microSD. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP și sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop. În cazul în care vreți să îl cumpărați, îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Telefoane ieftine și bune – LG Leon

LG Leon este un smartphone cu un design surprinzător de bun pentru prețul lui. Display-ul de 4,5 inch are o rezoluție 854×480, iar sub el se află un procesor Mediatek cu patru nuclee și 1GB RAM. Spațiul de stocare este de 8 GB, extensibil prin card microSD, iar camerele foto sunt de 5, respectiv 0,3MP. Rulează Android 5.0 și mai multe detalii despre el găsiți AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: