Telecomanda inteligentă Sony ar putea controla locuințele viitorului

Telecomanda inteligentă Sony ar putea controla locuințele viitorului
Bogdan Cristea
13:30 15.02.2016

Telecomanda Huis este cel mai noi produs lansat prin intermediul platformei de crowdfunding First Flight deținute de Sony.

First Flight a fost una dintre cele mai interesante inițiative ale companiei japoneze, care se străduia să își revină din punct de vedere financiar. Rolul acesteia era de a ajuta la promovarea ideilor angajaților Sony și de a le garanta finanțarea. Ultimul produs lansat de Sony grație promovării prin platforma First Flight este telecomanda Huis, dotată cu un ecran e-Ink și care ar putea să controleze casele inteligente ale viitorului. Din câte se pare, aceasta poate fi personalizată extrem de ușor și poate funcționa alături de majoritatea dispozitivelor dintr-o locuință.

După cum scrie publicația Gizmodo, designul este unul extrem de reușit, japonezii incluzând, printre altele, și un ecran e-Ink care garantează o autonomie foarte bună. De asemenea, interfața poate fi schimbată prin intermediul unei aplicații de pe computer, care vă permite să și descărcați diverse configurații și setări.

Telecomanda Sony Huis 1

În prezent, puteți folosi telecomanda pentru a controla echipamente audio-video, lumini, aerul condiționat și aproape orice alt dispozitiv care funcționează cu o telecomandă. Din păcate, dispozitiv va fi disponibil în perioada următoare doar în Japonia, acolo unde Sony îl vine la prețul de 250 de dolari. Sperăm, totuși, că va ajunge în viitorul apropiat și pe alte piețe.

Comentarii
loading...