Târgul de carieră Angajatori de Top începe în curând: ce trebuie să știi despre el

Târgul de carieră Angajatori de Top începe în curând: ce trebuie să știi despre el

Dacă ești în căutarea unui job, avem vești bune. În această primăvară, târgul de carieră Angajatori de TOP va fi prezent prin trei ediții. Două vor avea loc în format fizic, în Timișoara și București, iar o a treia ediție la nivel național, pe Hipo.ro. 

Astfel, Angajatori de TOP Timișoara (18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri) reunește mii de joburi pe diferite nivele de experiență și programe pentru studenți și proaspăt absolvenți, conferințe, skillshop-uri și techlab-uri, alături de reprezentanții a zeci de companii cu care vizitatorii pot interacționa, Angajatori de TOP București (25-26 martie, Sala Palatului) sărbătorește 20 de ediții, respectiv 10 ani în care a adus față în față candidați și companii multinaționale, conferințe și workshop-uri pentru dezvoltare personală și profesională și zeci de ore de consiliere în carieră oferite gratuit. De asemenea, Angajatori de TOP Virtual (4-17 aprilie pe Hipo.ro) presupune că, timp de două săptămâni, companiile își vor prezenta ofertele de angajare.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea alege din peste 2.500 de joburi deschise în 60 de companii. Majoritatea angajatorilor au stabilită strategia de recrutare pentru următoarea perioadă, iar planurile de dezvoltare ale acestora sunt în zone variate de activitate și pe nivele de experiență diferite, de la poziții adresate profesioniștilor, până la joburi adresate juniorilor. Cele 60 de companii provin din peste 15 domenii de activitate, de la IT&C, Inginerie, Automotive, Retail, Audit și Consultanță, Producție, Servicii și BPO, FMCG, Banking, Logistică și Transporturi, Agenții de recrutare, Asigurări și Construcții.

Oportunitățile de carieră deschise de companii sunt adresate atât profesioniștilor, 22% dintre joburi sunt pentru candidații senior, 42% sunt poziții middle-level, în timp ce 35% sunt pentru candidații entry-level. Cei care au un nivel mediu de experiență, pot aplica la peste 1.000 de oportunități de carieră, iar câteva exemple de astfel de joburi sunt: Java Developer, Inginer producție, Inginer calitate, Customer Service, Embedded C++ Developer, C# Developer, Sales Specialist, Marketing Manager, Inginer Proiectant Produs, Inginer inginerie industrială, Inginer Calitate, Controlor financiar, Project Manager, Web Developer.

Pentru pozițiile deschise, vizitatorii pot aplică folosind un singur CV Barcode. Pentru a obține un CV Barcode, vizitatorii evenimentului trebuie să își facă un cont pe platformă Hipo.ro. După completarea CV-ului au posibilitatea să descarce CV-ul în formă Barcode, pe care ulterior să îl printeze și să aplice la joburile deschise de cele 60 de companii.

Câteva dintre companiile care au confirmat prezența la Angajatori de TOP Timișoara sunt: Nokia, ATOSS Software, Lidl România, Microsoft, Toluna România, Plexus, RapidSolution Software, Valeo Lighting Injection, Kimball Electronics România, Mcdonald`s România, BearingPoint, KPMG, Atos IT, Beespeed, Bosch Service Solutions, Continental, Visma Software, Hartl Connect, Yazaki Component Technology, Leman Industrie, SSI, Adecco, Atigeo, Accenture, Raiffesen Bank.  Accesul la eveniment este gratuit în bază preinscrierii pe Hipo.ro și va fi permis vineri, 18 martie, în intervalul 10.00-18.00 și sâmbătă, 19 martie, în intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Citește și: