20 ian. 2016 | 17:15

Tarantino confirmă că filmele sale sunt interconectate

ACTUALITATE
Tarantino confirmă că filmele sale sunt interconectate

Tarantino tocmai a admis că filmele sale sunt legate între ele, numai că nu sunt construite în jurul unui singur univers unic ci fac parte din două universuri paralele conectate între ele.

Se pare că unele similarități între numele de familie ale personajelor din toate filmele lui Tarantino nu sunt doar niște coincidențe, ci acestea au fost construite în mod intenționat cu diferite legături în fundal care să unească toată opera regizorului american într-un singur univers, sau mai bine zis, două universuri. Ca să vă dau un exemplu, se pare că Vic Vega din Reservoir Dogs este chiar fratele lui Vincent Vega din Pulp Fiction.

Mai mult, conform lui Dazed, regizorul descrie în detaliu cele două universuri în care filmele sale se plasează. De exemplu, în filmele sale există universul real unde au loc filmele ”Reservoir Dogs” și ”Pulp Fiction”, iar pe lângă acesta este universul filmelor unde au loc ”From Dusk Till Dawn” și ”Kill Bill.” Când se duc la cinema personajele universului real ei văd personajele filmelor din universul ”fantastic”.

De exemplu, la începutul filmului ”Pulp Fiction”, Uma Thurman povestește povestea unui episod pilot pentru Fox Force Five, un serial fictiv în care personajul ei dorea să joace, scenariul fiind exact povestea din ”Kill Bill” în care Uma Thurman chiar a ajuns să-și joace ”rolul”. Dovada o aveți mai jos.

Tarantino confirmă ca filmele sale sunt interconectate