Suicide Squad, Justice League și Wonder Woman primesc noi trailere care te vor entuziasma

Universul cinematografic DC nu a avut parte de cel mai bun debut, dar pare că următoarele filme vor fi mai pe placul publicului. În cadrul Comic Con, au fost prezentate trailere pentru Suicide Squad, Justice League și Wonder Woman.

Suicide Squad debutează la în cinematografele Cinema City din România în data de 5 august. Până acum am văzut numeroase trailere pentru Suicide Squad, dar mai avem parte de unul chiar înainte de lansarea oficială a filmului. Este exploziv și ne arată scene pe care nu le-am mai văzut până acum. Harley Quinn este adusă în prim plan și revedem și câteva scene cu Joker, dar primim și foarte multe detalii privind motivul pentru care echipa formată din răufăcători a fost pusă liberă pe străzi.

Justice League a primit primul trailer în cadrul comic-con și se pare că DC i-a ascultat pe fani și a pregătit un film distractiv, care a renunțat – măcar parțial – la atmosfera mohorâtă din Man of Steel și Batman vs. Superman. Clipul începe cu Bruce Wayne încercând să-l recruteze pe Aquaman în echipa lui de supereroi. În trailer apare și The Flash, dar și Cyborg. Wonder Woman este și ea prezentă în câteva cadre, dar Superman lipsește cu desăvârșire.

Apropo de Wonder Woman, cei de la DC au lansat un trailer și pentru povestea Dianei Prince, în cadrul Comic Con. Filmul va debuta în 2017 și aduce aminte de primul film Captain America, fiind plin de scene de război. Scenele de luptă sunt spectaculoase, iar Gal Gadot pare perfectă în rolul de Wonder Woman, dar asta știam deja din Batman v Superman.

09:35 24.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video