Stock Busters: Reducerile eMAG înainte de Black Friday 2016

Stock Busters: Reducerile eMAG înainte de Black Friday 2016

Stock Busters înseamnă reduceri la eMAG cu până la 75%. Înainte de Black Friday 2016, eMAG, cu ocazia Stock Busters, taie prețurile.

eMAG Stock Busters se desfășoară în perioada 11-13 octombrie, iar retailerul online are oferte bune la toată gama de produse. Din reducerile eMAG am selectat câteva gadgeturi care merită să fie cumpărate la ofertă.

Stock Busters – reduceri eMAG la smartphone-uri

Stock Busters vine cu o tăiere de preț de 25% pentru LG G4. Vârful de gamă de anul trecut își merită cu vârf și îndesat banii, având un display QHD de 5,5 inch, un procesor Snapdragon 810 și 3GB memorie RAM. Camera foto este una dintre cele mai bune disponibile pe un telefon și are 16MP, iar LG G4 are un spațiu de stocare de 32GB, iar un slot pentru card microSD vine în ajutorul celor care fac multe fotografii. Cumpărați-l cu ocazia eMAG Stock Busters de aici.

ASUS ZenFone 2 ZE551ML este un alt vârf de gamă de anul trecut care merită cumpărat cu ocazia acestor reduceri eMAG. Telefonul are un display full HD de 5,5 inch, un procesor Intel și 4GB memorie RAM. Camera foto de 13MP se descurcă bine, mai ales dacă știți cum să vă jucați în modul Manual, iar camera pentru selfie-uri de 5MP produce autoportrete numai bune de pus pe Facebook. Puteți cumpăra ASUS ZenFone 2 de aici, la un preț excelent.

Mai multe reduceri eMAG la telefoane, cu ocazia Stock Busters, găsiți aici.

Stock Busters – televizoare la ofertă

eMAG are reduceri și la televizoare în cadrul campaniei. Philips 49PUH4900/88 este primul model pe care ne-au căzut ochii. Dacă dorești un televizor care să fie o investiție în viitor, pentru a nu fi nevoit să-l schimbi o dată la doi sau trei ani, modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce cauți. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Prețul este scăzut considerabil, cu 30%. Puteți afla mai multe despre el și îl puteți achiziționa de AICI.

LG Game TV este un alt televizor care merită achiziționat de Stock Busters. Este gândit pentru divertistment și vine cu o serie de jocuri preinstalate, pentru a vă bucura de el chiar dacă nu dispuneți de o consolă dedicată. Aparatul are un ecran cu diametrul de 109 cm și oferă imagini în rezoluție Full HD. Mulțumită senzorului Eco Motion televizorul reduce consumul de energie prin reglarea ușoară a luminozității ecranului relevantă vitezei conținutului rulat. Reducerile eMAG de Stock Busters îți aduc acest televizor la un preț accesibil. Îl găsiți AICI.

Mai multe reduceri eMAG la televizoare, cu ocazia Stock Busters, găsiți aici.

Citește și: