23 mai 2016 | 11:35

Star Trek Beyond ar putea fi cel mai bun film al seriei

ENTERTAINMENT
Star Trek Beyond ar putea fi cel mai bun film al seriei

Noul trailer pentru Star Trek a apărut pe internet în acest weekend.

În 2016 se împlinesc 50 de ani de la apariția seriei Star Trek, iar fanii universului respectiv vor avea ocazia de a vedea noul film Beyond. Al doilea trailer pentru acest film a apărut în weekend și ne-a oferit mai mult informații în legătură cu protagoniștii, dar și în legătură cu antagonistul.

Pentru început, trebuie să știți că vom avea parte de continuarea evenimentelor din Star Trek și Star Trek Into Darkness, ale lui J.J. Abrams, și îi va prezenta pe membrii echipajului de pe Enterprise în timp ce pornesc în călătoria lor de cinci ani pentru a explora galaxia. Însă, pe parcurs, un nou inamic le distruge nava, iar toți membrii ajung pe o planetă necunoscută. Personajul negativ din acest film se numește Krall și este jucat de Idris Elba (pe care, însă, nu-l veți recunoaște din cauza machiajului).

Desigur, toți actorii principali ai francizei vor fi prezenți, inclusiv Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin, Karl Urban și Simon Pegg. Având în vedere că filmul a fost regizat de Justin Lin, cel care s-a ocupat și de Fast and Furious în trecut, ne așteptăm ca scenele de acțiune să fie extrem de reușite. În mod interesant, Pegg, care va juca rolul lui Scotty, este responsabil pentru o parte din scenariu.

După cum spun și cei de la Ars Technica, unele dintre replicile folosite pe parcursul trailer-ului nu sunt extrem de reușite, însă povestea are potențial, iar în cazul în care performanțele autorilor vor fi reușite, am putea avea parte de cel mai bun film al seriei.

Star Trek Into Darkness nu a avut parte de review-uri foarte bune din partea criticilor, iar prin acest noul film, producătorii vor încerca să recâștige încrederea fanilor. Filmul Star Trek Beyond va apărea în cinematografele din toată lumea în data de 22 iulie.