SSD-urile Samsung Evo 750 vin și în versiuni de 500 GB

SSD-urile Samsung Evo 750 vin și în versiuni de 500 GB

Samsung Electronics anunță că SSD-urile Evo 750 vor fi disponibie la nivel global, iar pe lângă modelele cu 120 și 250 GB, utilizatorii vor putea alege și un astfel de SSD cu 500 GB spațiu de stocare. 

SSD-ul 750 EVO le oferă utilizatorilor obișnuiți și pasionaților care își construiesc propriile sisteme PC o alternativă eficientă la hard disk-uri, fiind o soluție rapidă și sigură de stocare, destinată utilizării zilnice.

Modelul de SSD 750 EVO cu capacitate de 500GB folosește tehnologia avansată NAND, fiind completat de tehnologiile proprietare Samsung precum TurboWrite, Dynamic Thermal Guard protection și modul RAPID, toate acestea contribuind la o mai bună performanță.

Echipat cu controller-ul Samsung MGX, SSD-ul 750 EVO oferă viteze de citire și scriere secvențiale de până la 540 MB/s, respectiv 520 MB/s, atunci când este utilizată tehnologia TurboWrite.

Cu ajutorul Samsung Data Migration și a software-ului Samsung Magician, instalarea unui SSD 750 EVO este rapidă și ușoară, fără necesitatea reinstalării sistemului de operare. De asemenea, SSD-ul include hardware-ul de criptare AES pe 256 de biți prin care datele sunt păstrate în siguranță.

Samsung le va oferi utilizatorilor SSD-ul 750 EVO de 500GB cu garanție limitată de trei ani sau cu capacitate de 100TB scriși, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv în SUA, Europa, China, Corea și altele, începând cu luna iunie 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: