Specificațiile viitorului Nokia D1C promit să fie mai bune decât credeam

Specificațiile viitorului Nokia D1C promit să fie mai bune decât credeam

Nokia D1C pare să fie dispozitivul prin care compania își va marca întoarcerea pe piața smartphone-urilor și are de gând să înregistreze un succes.

Achiziția de către Microsoft a Nokia Devices and Services, din 2014, a avut o clauză de neconcurență, care i-a ținut pe cei din urmă departe de piața smartphone-urilor, până acum.

Ne așteptăm să descoperim două variante ale telefonului Nokia D1C. Una dintre acestea va fi un telefon cu specificații mid-range, iar cea de-a doua variantă va fi un dispozitiv de top, cu specificații de flagship. Cu toate acestea, ambele smartphone-uri vor rula Android 7 Nougat. O imagine a dispozitivului mid-range a apărut pe internet și pare a fi făcută într-o fabrică de asamblare, așa cum se poate vedea mai jos.

nokia d1c

Această variantă de telefon va avea un procesor din seria Snapdragon 600, iar la capitolul RAM, va oferi 4GB de memorie. De asemenea, va avea și 64GB de memorie internă.

Varianta flagship a noului Nokia va avea un ecran mai mare decât cea mid-range. Astfel, varianta ”de bază” va avea un ecran de 5 inci, iar telefonul mai performant va avea un display de 5.5 inci, cel mai probabil. Ambele dispozitive vor avea, totuși, un ecran de rezoluție Full HD, la 1920 x 1080 pixeli.

Diferența de mărime pare să fie cea mai evidentă discrepanță în materie de design, dar nu este singura. Pe lângă aceasta, se pare că varianta high-end a D1C va avea și un senzor de amprentă pe partea din față a device-ului, o funcție ce nu va fi implementată și pentru dispozitivul inferior, arată phonearena.com.

Nokia D1C ar putea fi dezvăluit oficial cel mai devreme luna viitoare, la evenimentul CES, din Las Vegas. Aici are loc un târg anual ce se desfășoară între 5 și 8 ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: