Sony pregătește un nou smartphone de top

Sony pregătește un nou smartphone de top

Japonezii de la Sony se pare că pregătesc deja un nou smartphone de top.

Afacerea cu telefoane mobile a celor de la Sony nu merge foarte bine, însă compania din Japonia nu vrea să se dea bătută, iar acum pregătește un nou telefon de top. Cei de la GSMArena au obținut de curând imagini cu flagship-ul pe care Sony ar urma să-l lanseze în 2016, iar primul lucru care atrage atenția este aspectul. Mai exact, terminalul beneficiază de un design diferit de modelele din seria Xperia Z.

Sony Xperia (3)

Telefonul are dimensiuni mari mari decât cele lansate în trecut de Sony, iar marginile superioară și inferioară sunt acum plate, în timp ce marginile laterale sunt rotunjite. Pe spate, poate fi observat un dual-LED flash , iar pe partea inferioară vedem un port USB Type C. Nu știm cu exactitate ce senzori vor fi folosiți, însă, cel mai probabil, telefonul le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a înregistra materiale video la rezoluție 4K.

Sony Xperia (2)

Prin urmare, telefonul acesta, cunoscut drept Xperia F8331 până în prezent, ar fi primul modul Sony care beneficiază de conectivitatea USB Type C. Și, pentru că tot ne aflăm la acest capitol, trebuie menționat faptul că avem de-a face și cu un jack de 3,5 milimetri, japonezii nefiind încă dispuși să renunțe la el pentru a obține un dispozitiv mai subțire.

Sony Xperia (1)

Pe partea frontală avem de-a face cu aceleași difuzoare stereo. În mod interesant, deși au introdus pe piață primul telefonul cu un ecran 4K, Sony se va mulțumi acum cu un display Full HD. Cât despre data de lansare, nu putem spune că avem informații foarte clare. Au mai rămas câteva săptămâni până la debutul oficial IFA, iar, conform majorității publicațiilor, Sony va participa la eveniment. Astfel, telefonul din imaginile de mai sus ar putea fi anunțat în toamnă la Berlin. Rămâne de văzut dacă zvonurile se vor dovedi adevărate.

Citește și:
Etichete: