Site-ul care te lasă să vezi ofertele Netflix din toate țările

Site-ul care te lasă să vezi ofertele Netflix din toate țările

Deși Netflix a declarat război VPN-urilor, în prezent încă mai există un site care îți permite să vezi ofertele din toată țările.

În urmă cu aproximativ o lună, cei de la Netflix au declarat că, odată cu disponibilitatea serviciului la nivel global, nu vom mai avea parte de aceeași libertate de mișcare în mediul digital. Astfel, la doar câteva zile după ce oficialii Netflix au recunoscut că nu pot să facă foarte multe vizavi de prevenirea utilizării VPN-urilor, și-au schimbat radical poziția vizavi de subiect.

Însă, după cum scriu și cei de la Gizmodo, încă mai există metode prin care puteți vedea conținutul oferite de compania americană în toate țările în care este prezent. Iar în astfel de situații, site-ul uNoGS (”unofficial Netflix online Global Search”) vă poate fi de mare ajutor. Nu trebuie de cât să introduci numele filmului (eventual și alte informații, precum genul sau anul în care a fost lansat, în cazul în care le cunoști), iar acesta îți va afișa toate țările în care acesta este disponibil.

După aceea, nu vă rămâne decât să alegeți un serviciu VPN care vă convine și să accesați Netflix cu un IP din țara în care este disponibil filmul pe care îl căutați. Mai mult decât atât, uNoGS include un top al țărilor cu cele mai bune oferte și numeroase informații în legătură cu diversele VPN-uri de pe piață. Având în vedere modul în care funcționează site-ul, Gizmodo are probabil dreptate când susține că acesta nu va rezista foarte mult timp în actualul format.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: