Sistemul MindMi, produs în România, îți realizează profilul psihologic prin scanarea mâinilor

Sistemul MindMi, produs în România, îți realizează profilul psihologic prin scanarea mâinilor

Sistemul MindMi este un produs cel puțin interesant, care ar putea deveni o unealtă importantă în evaluarea psihologică.

Sistemul MindMi este un concept canadian, produs în România, prin intermediul căruia se realizează un profil psihologic obiectiv. Folosind o metodă non-invazivă, care implică scanarea mâinilor timp de cinci minute, sistemul MindMi poate genera rapoarte psihologice obiective. Datele oferite de sistemul MindMi se pot folosi în domenii de activitate diferite, în special în domeniul recrutării resurselor umane sau în psihologia aplicată. Sistemul a fost dezvoltat de Psychometric Systems împreună cu cercetătorul Dumitru Grigore, inginer fizician, și reprezintă rezultatul a peste 15 ani de cercetare în domeniul psihometriei.

Sistemul MindiMi este format dintr-o componentă hardware, care constă în scanner-ul de mâini MindSpring și una software, reprezentată de aplicația web MindDeck. Scannerul este fabricat în Europa și este un stimulator sensibil, capabil să înregistreze schimbările electrodermale ale examinatului. Astfel, sistemul colectează, analizează și redă informațiile obținute sub forma unor diferite profiluri psihologice, iar datele sunt salvate în aplicația web, pentru a fi accesate oricând.

Datele furnizate de acest sistem sunt redate sub forma unor rapoarte personalizate, bazate pe un set variat de indicatori psihologici, reflectând abilități cognitive, emoționale și sociale, dar și aptitudini și tendințe specifice. Realizarea profilului psihologic are loc în doar cinci minute, întrucât atât durează scanarea mâinilor. Sistemul MindMi poate genera mai multe tipuri de rapoarte, în funcție de interese. Printre ele se numără și cel de personalitate, cel de compatibilitate de grup, cel al potențialului inteligenței cognitive sau cel cel al potențialului inteligenței emoționale.

Citește și:
Etichete: