Și-a schimbat numele în iPhone 7 pentru a câștiga unul

Și-a schimbat numele în iPhone 7 pentru a câștiga unul

Un tânăr din Ucraina a făcut unul dintre cele mai ciudate gesturi pentru a câștiga un iPhone 7 în momentul în care și-a schimbat numele din buletin în cel al popularului terminal Apple.

De-a lungul anilor am atras atenția asupra multor circumstanțe extreme prin care diverși indivizi și-au achiziționat un iPhone. Unii și-au vândut organe, în urmă cu ceva timp, o tânără și-a vândut virginitatea pentru un iPhone 4. Cu alte cuvinte, la această oră, ar trebui să nu ne mai impresioneze nimic pe marginea acestui subiect.

Cu toate acestea, un tânăr din Ucraina a devenit foarte popular după ce și-a schimbat numele din buletinul de identitate, într-un mod cât se poate de legal, pentru a primi un iPhone 7. Din câte se pare, gestul tânărului Olexander Turin a fost motivat de un concurs foarte ciudat organizat de un magazin de electronice destul de mare din Ucraina. Respectiva companie a promis primilor cinci indivizi care își schimbă numele în iPhone 7 că vor primi gratuit cel mai nou smartphone al gigantului din Cupertino.

Deși este foarte probabil să nu se mai grăbească și alții la Primărie cu această cerere ciudată, Olexander Turin a făcut pasul și din câte se vede în poza de mai sus, este destul de entuziasmat vizavi de decizia sa. Numele său oficial acum este iPhone Sim, deoarece Sim este șapte în limba națională a Ucrainei și, cel mai probabil, nu avea voie să aibă un număr în nume. Gestul său l-a costat echivalentul a doi dolari, în contextul în care iPhone-ul pe care l-a primit în schimb, în Ucraina costă 850 de dolari.

iPhone Sim a promis că își va mai schimba numele înapoi în Olexander Turin în momentul în care va avea copii, deoarece ar fi ar destul de ciudat să dea mai departe numele de iPhone. ,,Fiecare persoană din lume este în căutarea unui mod prin care să se exprime. De ce să nu o faci în acest mod?” În mod evident, părinții tânărului nu au fost foarte încântați de această decizie, dar cuvintele de mai sus ale sorei sale, par a fi o formă de susținere.

Citește și:
Sursa: Komonews