Sharp a creat un telefon cu display rotunjit la colțuri

Sharp a creat un telefon cu display rotunjit la colțuri

Deși nu mulți dintre noi am mai auzit ceva despre Sharp, compania vine cu un design de telefon care i-ar putea face destul de populari.

Sharp pare să fi intrat într-un con de umbră față de alte companii de activează în domeniul telefoanelor mobile și nu numai, dar aceștia au de gând să revină pe piață și vor să o facă în stil mare.

Noul telefon este, deocamdată, un concept, dar are toate șansele să devină și o realitate, iar modul în care se prezintă din punct de vedere vizual l-ar face să fie destul de popular. Telefonul concept se numește Corner R și se bazează pe tehnologia Free-Form Display a companiei Sharp. Grație unei astfel de tehnologii, ecranele de tip IGZO LCD pot fi tăiate în diverse forme, nemaifiind nevoie ca dezvoltatorii să fie constrânși de formele rectangulare, așa cum relatează theverge.com.

Telefonul se face remarcat rapid prin faptul că nu are aproape deloc bezeluri, îndeplinind astfel o dorință pe care mulți utilizatori de smartphone-uri o au. Corner R de la Sharp are un ecran de 5,2 inch și oferă o rezoluție de 1080p, ca multe flgaship-uri din prezent.

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj pe care telefonul îl are este că ecranul său este tăiat într-o formă curbă la colțurile de sus. Unii și-ar putea aminti de modul în care macOS făcea astfel de colțuri virtual. Ei bine, de data aceasta lucrurile sunt cât se poate de fizice.

Cu toate acestea, se pare că Sharp are ceva probleme în a veni pe piață cu un astfel de telefon. Aceștia au mai avut încercări cu ecrane de tip Free Form Display, dar telefoanele pe care le-au produs nu au fost decât concepte, la fel cum este cazul lui Corner R. Cu toate acestea, există șanse destul de mari ca acesta să poată intra în producție în viitor.

Citește și:
Etichete: