Serverele The Division au probleme încă din prima zi

Serverele The Division au probleme încă din prima zi

Serverele celor de la Ubisoft au avut parte de probleme la scurt timp de la debutul The Division.

După atât de multe situații penibile în care s-au aflat alte mari companii, ne-am gândit că Ubisoft a luat orice măsură de siguranță pentru a preveni problemele cu serverele The Division. Dar se pare că și de această dată, povestea este aceeași. La puțin timp după lansarea oficială a jocului, existau deja foarte mulți oameni care nu puteau juca The Division. Având în vedere că avem de-a face cu un shooter, compania a ales denumite de tipul ”Sierra”, ”Mike” și ”Romeo” pentru erori.

Însă asta nu ajută pe niciunul dintre numeroșii clienți care sunt privați în acest moment de acces la servere. După cum sugerează publicația Kotaku, există mari șanse ca serverele să fi cedat în momentul în care jucătorii din America de Nord au primit accesul. În prealabil, cei din Australia se pare că au putut juca fără probleme timp de câteva ore.

The Division este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. De asemenea, eMAG oferă și un bundle Xbox One+The Division.

După cum probabil știți deja, jocul necesită o conexiune permanentă la internet. Nu ai o conexiune stabilă? Sunt căzute serverele? Ne pare rău. Nu poți juca. Lăsând acest lucru la o parte, este important de amintit faptul că acesta este un joc care a avut parte de nu mai puțin de două teste în versiunea Beta. În condițiile în care dezvoltatorii au putut acumula foarte multe informații de la utilizatori, era de așteptat ca lansarea să fie una fără mari probleme.

În altă ordine de idei, The Division poate fi acum inclus într-o lungă listă de jocuri de acest gen care au avut parte de lansări nereușite. Aceasta mai include și titluri precum Diablo III si Destiny, jocuri foarte bune, așa că nu are rost să fim pesimiști în legătură cu noul titlu Ubisoft.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: