Serialele pe care le poți urmări gratuit pe HBO GO

Serialele pe care le poți urmări gratuit pe HBO GO

Pe HBO GO puteți urmări gratuit, timp de o lună, primul sezon din True Detective / Detectivii din Louisiana și primul sezon din The Wire/Cartelul crimelor. Tot fără abonament este disponibil și primul episod din noua producție originală HBO, miniseria The Night Of/În acea noapte.

Miniseria HBO formată din opt părți, În acea noapte, creată de Steven Zaillian (Lista lui Schindler, Gangster American) și Richard Price (Culoarea banilor, Cartelul crimelor), va avea premiera la HBO luni, 11 iulie. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un nou episod de câte o oră.

Studentul pakistanez-american Nasir “Naz” Khan, care locuiește cu părinții lui în Queens, NY, ia taxiul tatălui său ca să meargă la o petrecere în Manhattan. Însă ce începe ca o noapte perfectă pentru Naz devine un coșmar când este arestat pentru crimă.

În rolurile principale apar John Turturro (“Gigolo de ocazie”, “Marea hoinăreală”) și Riz Ahmed (“Prădător de noapte”). În acea noapte este regizat de Zaillian (șapte episoade) și James Marsh (un episod). Producători executivi sunt Steven Zaillian, Richard Price, Jane Tranter, James Gandolfini și Peter Moffat; co-producători executivi sunt Garrett Basch, Nancy Sanders și Mark Armstrong.

Proiectul prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanțe culturale și politice. Povestea analizează ancheta poliției, procedurile legale și sistemul de justiție.

Serialul-dramă True Detective / Detectivii din Louisiana se centrează pe povestea a doi detectivi, interpretați de Matthew McConaughey și Woody Harrelson, ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Serialul The Wire / Cartelul crimelor prezintă un univers pe cât de șocant, pe atât de realist, în care limitele dintre bine și rău sunt încălcate cu fiecare ocazie. Realizând cronica afacerilor de familie cu droguri pe parcursul a mai multor generații și ilustrând eforturile poliției din Baltimore de a-i prinde, serialul încearcă să facă o paralelă între aceste organizații și bărbații și femeile din fiecare tabără a luptei.

În primul sezon, acțiunea se concentrează pe eforturile poliției, adesea inutile, de a se infiltra în arena drogurilor din partea de vest a orașului Baltimore, condusă de Avon Barksdale și de mâna sa dreaptă, Stringer Bell.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: