Se va schimba felul în care vei putea folosi Reddit pe Android și iOS

Se va schimba felul în care vei putea folosi Reddit pe Android și iOS

Folosirea de emulatoare pentru Reddit atât pe Android cât și pe Windows Phone a nemulțumit conducerea faimosului site-forum, motiv pentru care a decis să facă un pas înainte decisiv în procesul de combatere al acestora.

În alte cuvinte, Reddit lucrează la dezvoltarea unei aplicații oficiale pentru Android, iar aceasta a intrat în zilele acestea în faza de beta testing. Această fază a fost anunțată de CEO-ul Stebe Huffman, menționând că cei interesați de aplicație nu mai pot testa varianta beta a aplicației, cei care au acces în testate fiind doar cei cărora li s-a permis accesul în decembrie anul trecut.

Confrom celor de la 9to5google, aplicația împrumută unele caracteristici ale site-ului mare, înclusiv interfața zi/noapte. În plus, aceștia menționează că aplicația fiind încă în curs de dezvoltare are o serie de bug-uri tipice aplicațiilor beta în timp ce multe funcționalități încă lipsesc.

CEO-ul Reddit încă nu a dezvăluit când anume aplicația ar putea fi lansată, însă a lăsat de înțeles că o variantă pentru iOS este de asemenea în lucru. Deși Alien Blue a fost considerată aplicația oficială Reddit pentru iOS în 2014, nu e sigur dacă noul program o va înlocui până la urmă sau nu.

Chiar și așa, până când Reddit se hotărăște cum anume ar arăta aplicațiile sale oficiale pentru Android și iOS, noi ne putem bucura liniștiți de numeroasele emulatoare de Reddit pe orice platformă mobilă existentă.

reddit android c

Citește și: