Șase trucuri pentru căutari mai eficiente în Google

Șase trucuri pentru căutari mai eficiente în Google

Căutați un ac în carul cu fân digital? Economisiți timp și clicuri căutând corect pe Google.

Uneori căutarea pe Google pur și simplu nu este suficientă pentru a ajuta la găsirea acelui articol din New York Times de care vorbește toată lumea. În condițiile în care Google procesează peste 40.000 de cereri de căutare pe secundă, nu este de mirare că anumite lucruri pot fi greu de descoperit.

Din fericire, există un mod mai simplu de a găsi totul — de la numele ultimului hit muzical de la radio până la beneficiile nutriționale ale creveților în comparație cu cele ale somonului. Aceste șase trucuri Google ajută căutătorii de informații să se cufunde fără efort în adâncurile motoarelor de căutare.

1. Căutarea unei imagini folosind o imagine

Fără un titlu sau un autor clar, este ușor să uiți care este adresa unei imagini online. Motorul de căutare de imagini încorporat al Google’ permite utilizatorilor să caute o imagine cu o imagine.

Pentru a face acest lucru, navigați la Google Imagini (mergeți la Google.com, selectați Imagini în dreapta sus) și faceți clic pe pictograma cameră din bara de căutare. De aici, fie lipiți URL-ul unei imagini, fie încărcați o imagine personală pentru a găsi imaginea dorită.

Vezi mai multe trucuri pe Intel iQ