19 dec. 2016 | 07:15

Șapte jocuri gratuite de la Ubisoft, doar astăzi

Gaming
Șapte jocuri gratuite de la Ubisoft, doar astăzi

Fanii jocurilor Ubisoft trebuie să se grăbească pentru a-și adăuga unele dintre cele mai populare jocuri ale companiei în portofoliul personal.

Ubisoft este unul dintre dezvoltatorii de jocuri video cu cea mai mare vechime în industrie. În cei 30 de ani de activitate, a ajuns să dețină unele dintre cele mai atractive francize din gaming. Lista include titluri precum Assassin`s Creed, Rayman, Tom Clancy sau Far Cry. Având în vedere în câte iterații a fost lansat fiecare dintre aceste jocuri, vă dați seama că le merge destul de bine din punct de vedere financiar.

Tocmai pentru că au avut o perioadă foarte bună, cei de la Ubisoft s-au decis să le mulțumească fanilor, la împlinirea a trei decenii de activitate, prin intermediul câtorva jocuri gratuite. Oferta a fost pe parcursul întregului weekend ce tocmai s-a încheiat. Se pare însă că și astăzi mai aveți câteva ore să profitați de gestul generos al companiei franceze.

Lista de jocuri gratuite pe care le puteți experimenta include câteva titluri clasice, exclusiv pentru PC. Acestea sunt:

Prince of Persia: The Sands of Time

Rayman Origins

Tom Clancy’s Splinter Cell

The Crew

Beyond Good & Evil

Assassin’s Creed 3

Far Cry 3: Blood Dragon

Dacă nu ați avut ocazia să le experimentați până la această oră, ar fi păcat să nu le adăugați colecției voastre virtuale de titluri Ubisoft.

Fiecare dintre jocurile de mai sus a mai fost oferit ca parte a promoției Ubisoft Ubi 30 timp de 24 de ore, dar dezvoltatorul a decis să le includă pe toate și într-o singură ofertă. Pentru a descărca jocurile, dacă nu aveți deja, sunteți nevoiți să vă creați un cont gratuit Uplay. Folosind acest link veți putea profita de oferta descrisă mai sus, cu mențiunea că nu trebuie să vă și descărcați jocurile pentru a le păstra. Este suficient doar să intrați pe site și să vă autentificați.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele