Samsung vrea să prevină toate leak-urile în legătură cu Galaxy S8

Samsung vrea să prevină toate leak-urile în legătură cu Galaxy S8

Compania din Coreea de Sud vrea să evite publicarea informațiilor în legătură cu Samsung Galaxy S8 înainte de lansarea oficială.

În ultimii ani, aproape fiecare lansare a unui flagship Samsung a fost precedată de un val de leak-uri. Astfel, cu o zi înainte de debutul oficial al unui dispozitiv, comunitatea tech avea acces la majoritatea detaliilor în legătură cu respectivul terminal. Lucrurile ar putea, totuși, să se schimbe în viitorul apropiat. Conform informațiilor apărute de curând pe internet, oficialii Samsung iau măsuri speciale pentru a se asigura că nu vom beneficia de prea multe informații în legătură cu modelul Galaxy S8 înainte de evenimentul de prezentare.

După cum indică majoritatea publicațiilor din mediul online, totul ar putea avea legătură cu situația dificilă în care se regăsește compania în urma problemelor cu Galaxy Note 7. Site-ul Korea Herald, citat de Trusted Reviews, menționează că persoanele din conducerea companiei și angajații de rând au primit un email în care erau avertizați în legătură cu efectele negative ale leak-urilor. Mai exact, scurgerea de informații ar putea ”cauza ramificații ireversibile, reprezentând un risc financiar mare pentru companie și ar putea duce la încheierea unor parteneriate și la pierdea încrederii”.

Samsung și-ar fi informat partenerii să nu menționeze nimic în legătură cu Galaxy S8, telefon care ar putea debuta în luna februarie a anului viitor. În ultimele luni, însă, mai mulți analiști au sugerat că gigantul din Coreea ar putea introduce terminalul mai devreme pentru a reduce pierderile cauzate de Samsung Galaxy Note 7.

Inițial, când au început să explodeze primele telefoane Samsung, foarte mulți au fost de părere că problema este cauzată de bateriile defectuoase. Ulterior, însă, au ieșit la iveală mai multe informații.  În mod normal și legal, orice producător de telefoane care vrea să comercializeze smartphone-uri în Statele Unite ale Americii este obligat ca bateriile acelor aparate să fie testate de o autoritate independentă. Cu toate acestea, Samsung a ignorat convenția respectivă și și-a testat bateriile în mod intern, într-un laborator al companiei.

Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie construit în jurul unui panou 4K cu o diagonală de 5,2 inci. Acesta ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM al Samsung. De asemenea, partea de captură este vitală pentru un smartphone de top în această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri.

Citește și:
Etichete: