Samsung oferă o nouă aplicație de muzică utilizatorilor telefoanelor Galaxy

Samsung oferă o nouă aplicație de muzică utilizatorilor telefoanelor Galaxy

Dacă v-ați plictisit de Deezer, SoundCloud sau Spotify, Samsung vă oferă o nouă aplicație proprie de muzică.

Dacă telefonul vostru rulează Android Marshmallow, gigantul corean a decis să vă ofere o nouă aplicație dedicată muzicii voastre. Numită Samsung Music, aplicația este momentan în stadiul de beta și poate rula melodii în format MP3, WMA, AAC și FLAC. Pentru că versiunea aplicației nu este cea finală, că toți cei interesați se pot considera ca fiind ”testerii” acestei aplicații. Cum e de așteptat, Samsung Music nu o să meargă fără cusur, așa că am putea să ne lovim de unele bug-uri.

Aplicația poate fi descărcată deja de pe Play Store, fiind în momentul de față una destul de simplă. Poți vizualiza mai multe tab-uri în interfața principală pentru a schimba între playlists, artiști, genuri de muzică sau altele, iar conținutul unui tab este destul de customizabil. De asemenea mai există o serie de setări precum un auto-off, viteza de playback și un volum al sunetului integrat.

Singurele sisteme de operare cu care aplicația Samsung Music este momentan compatibilă sunt Android 6.0 Marshmallow și versiunile sale mai noi. Programul poate rula și pe dispozitivele smart ale Samsung precum tabletele, televizoarele și chiar smartwatch-urile. Aplicația este în acest moment gratuită și e destul de arătoasă.

Dacă vrei să ai cea mai bună experiență folosind Samsung Music, am recomanda instalarea ei pe noile Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge.

Citește și: