Samsung Gear S3 va fi prezentat la IFA 2016

Samsung Gear S3 va fi prezentat la IFA 2016

Știam deja că Samsung organizează un eveniment în cadrul IFA 2016, însă nu știam sigur ce produs urmează să lanseze. Acum avem confirmarea: Samsung Gear S3 își va face apariția în cazul evenimentului din Berlin. 

Samsung Gear S2 a fost cel mai reușit smartphone de anul trecut. Cu toate că Samsung avea deja câteva modele pe piață în momentul în care a lansat Gear S2, niciunul dintre ceasurile inițiale nu s-au ridicat la așteptările publicului.

Gear S2 este ușor de folosit, stilat și vine cu un mod de folosire unic. Acum, el va primi un succesor sub fora Gear S3, însă nu știm foarte multe lucruri despre acesta.

Confirmarea că Samsung se pregătește să lanseze un nou smartwatch a venit sub forma invitației la evenimentul din cadrul IFA 2016.

Din acea invitație putem extrage informația că Gear S3 va fi tot un smartwatch rotund care va putea fi controlat tot prin rotirea marginii cadranului, la fel ca și predecesorul său.

Este posibil ca smartwatch-ul să vină din fabrică cu posibilitatea a de se conecta și la iPhone-uri, nu doar la smartphone-urile cu Android, având în vedere că Samsung a promis această compatibilitate pentru Gear S2, însă promisiunea nu s-a materializat încă.

Cu siguranță vom afla mai multe detalii despre acest smartphone pe 31 august, când are loc evenimentul.

lansare samsung gear s3

Citește și: