Samsung Galaxy S8 va avea o cameră pentru selfie-uri de ultimă generație

Samsung Galaxy S8 va avea o cameră pentru selfie-uri de ultimă generație

Samsung Galaxy S8 se pregătește să devină cel mai bun flagship al sud-coreenilor, iar inovațiile continuă să apară.

De această dată, este vorba despre camera frontală a viitorului telefon din seria Galaxy S; o sursă din industrie, citată de publicația coreeană ET News și de mobilesyrup.com, susține că Samsung lucrează la o cameră foto care va plasa telefonul înaintea competitorilor și va lansa o nouă luptă în industrie.

Viitoarea cameră frontală, montată pe Samsung Galaxy S8, se va diferenția de camerele modelelor anterioare Galaxy prin faptul că va avea autofocus. În comparație, modelele anterioare de telefoane aveau o cameră foto cu focus fix. Noua tehnologie va fi extrem de utilă pentru focalizarea mai bună asupra unor obiecte ce se află la distanțe variabile în planul fotografiei.

Sursa citată arată că facilitatea este obținută printr-un mecanism fizic, ce ajustează lentilele camerei foto în mod automat, astfel încât să găsească distanța focală optimă, în funcție de distanța subiectului față de telefon. Un alt atu este că mecanismul va rămâne extrem de subțire, o astfel de calitate fiind crucială pentru o cameră frontală, dar și pentru designul lui Samsung Galaxy S8.

Având în vedere că platformele de social media precum Facebook, Instagram și Snapchat se bazează mai mult ca niciodată pe camerele foto frontale ale telefoanelor, este lesne de înțeles că Samsung face o prioritate din oferirea unor selfie-uri cât mai bune.

De asemenea, Samsung Galaxy S8 ar urma să vină pe piață într-un moment în care industria începe să stagneze ușor. Astfel, noua funcție, dar și altele care vor fi introduse în noul design, cel mai probabil, vor reuși să creeze din nou competiția de care este nevoie pentru a aduce mai multă inovație pe piață.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: