Samsung Galaxy S8 ar putea stabili recordul de memorie RAM

Samsung Galaxy S8 ar putea stabili recordul de memorie RAM

Zvonurile cu privire la Samsung Galaxy S8 sunt departe de a se fi terminat și nu încetează să apară, nici măcar de sărbători.

În ultimele luni, dacă te-ai gândit să cauți vreo informație despre Samsung Galaxy S8, ai fi avut șanse mari să dai peste o nouă rundă de zvonuri legate de telefon. Săptămâna asta aflăm de o funcție nouă, acum două săptămâni am descoperit dimensiunile ecranului, acum trei săptămâni am citit despre curbura display-ului și tot așa.

Câte dintre aceste zvonuri se adeveresc (pentru că unele sunt conflictuale), nu putem ști decât în cadrul lansării oficiale. Cu toate acestea, majoritatea speculațiilor au un sâmbure de adevăr.

Cel mai nou zvon legat de Samsung Galaxy S8 se referă la memoria RAM pe care telefonul ar putea să o aibă. Conform noilor informații apărute în blogosfera chineză, relevate de către un utilizator care are experiență cu zvonurile ce se adeveresc, viitorul flagship al Samsung va avea 8GB de memorie RAM, arată gsmarena.com.

Astfel, noul Galaxy S8 ar stabili recordul pentru capacitatea de memorie RAM disponibilă pe un telefon și ar deveni și primul astfel de device care ar ajunge la o asemenea capacitate.

De asemenea, și modulul de memorie internă a telefonului va avea parte de un upgrade destul de consistent. Astfel, S8 ar avea memorie internă de tipul UFS 2.1.

Așa cum spuneam și anterior, unele zvonuri sunt conflictuale. Astfel, informații din trecut legate de cantitatea de memorie RAM a viitorului telefon vorbesc despre ”un consens” pentru 6GB.

Ce este și mai important este ca acești 8GB de memorie RAM, care ar putea fi introduși în cadrul noului telefon, să nu fie o specificație care să fie prea mult pentru telefon, o bună parte din memorie ajungând să rămână nefolosită.