Samsung Galaxy S7 este telefonul pe care ar fi trebuit să-l vedem anul trecut [VIDEO]

Samsung Galaxy S7 este telefonul pe care ar fi trebuit să-l vedem anul trecut [VIDEO]

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, la MWC 2016Samsung, se poate spune, a ajuns la maturitate cu Galaxy S7 și S7 edge. Baterii bune, rezistente la apă, au readus și cardul microSD. Ce ar mai fi de dorit? Toate detaliile sunt aici: http://bit.ly/1oxeeZy

Posted by playtech.ro on Monday, February 22, 2016

Samsung Galaxy S7 păstrează tot ce a fost mai bun la predecesorul său și adaugă câteva elemente noi.

Din aproape orice punct de vedere, Samsung Galaxy S7 este un telefon care a venit cu un an prea târziu. Atunci când coreenii au introdus Samsung Galaxy S6, utilizatorii au fost impresionați de designul nou și de funcțiile incluse. Aceștia au aflat în același timp că vor fi nevoiți să renunțe la slotul pentru carduri microSD în cazul în care își doresc un asemenea telefon. Astfel, mulți aveau impresia că Samsung nu a mers până la capăt în privința designului telefonului, că ar fi putut să obțină dispozitivul perfect dacă s-ar fi străduit mai mult.

A fost nevoie să treacă încă un an pentru a avea parte de ceea ce oameni așteptau să vadă în 2015: un terminal cu un design premium, cu un ecran de excepție, un slot pentru carduri microSD și o baterie cu o capacitate mare. Mai mult decât atât, compania a îmbunătățit în continuare interfață de utilizare și camera foto, care deja avuseseră parte upgrade-uri importante anul trecut. Dar să ne uităm mai atent peste ce are de oferit noul Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7: Designul telefonului

Când vine vorba despre design, nu există multe schimbări față de modelele de anul trecut, dar asta nu este un lucru deloc rău, având în vedere că Samsung a reușit să lanseze cele mai frumoase smartphone-uri din 2015 și, până acum, rămâne în frunte și pe 2016. Coreenii au ținut cont de feedback-ul pozitiv pe care l-a avut în urma lansării terminalului Galaxy Note 5, iar Samsung Galaxy S7 prezintă aceeași curbură pe spate. Camera este aproape la nivelul restului carcasei și asta este un lucru bun. Cu câteva modificări la interior, cei de la Samsung au reușit să readucă rezistența la apă, iar noile modele pot fi scufundate în apă de până la 1,5 metri timp de 30 de minute. Diferențele minore au un impact major asupra Samsung Galaxy S7 și S7 edge.

Specificațiile Samsung Galaxy S7

La fel ca anul trecut, avem parte de două telefoane, de data aceasta, însă, cu dimensiuni diferite. Samsung Galaxy S7 și S7 edge au display-uri QHD de 5,1 inch și, respectiv, de 5,5 inch, curbat, cu aceeași rezoluție. În interior, ele sunt identice, înglobând procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și spații de stocare care încep de la 32GB, dar care pot fi extinse prin card microSD. Potrivit reprezentanților companiei, procesorul de pe Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decât cel de pe modelele anterioare.  Pentru a suporta această putere, sud-coreenii au trebuit să gândească și un mod de răcire nou.

Samsung Galaxy S7 este disponibil la precomandă AICI. Versiunea edge este puțin mai scumpă și poate fi găsită AICI. Ambele vin la pachet cu un Gear VR în cazul în care le comandați în perioada următoare.

Camerele au fost actualizate și folosesc tehnologia Dual Pixel, pentru fotografii mai bune la lumină scăzută. Asta înseamnă pixeli mai mari (cum a făcut și HTC cu Ultrapixeli), dar și o apertură 1,7.  Samsung Galaxy S7 și S7 edge se laudă și cu o focalizare foarte rapidă, dar și cu o lentilă ultralargă care poate fi montată peste smartphone. Așa cum s-a zvonit până acum, gigantul din industria smartphone-urilor a renunțat la camera de 16 megapixeli și a implementat, în schimb, una de 12 megapixeli pe spate Aceasta este completată de una de 5 megapixeli pe față.

Nu puțini au fost cei care s-au plâns în legătura cu capacitatea bateriei de pe Samsung Galaxy S6 și cu autonomia acesteia. Flagship-ul de anul acesta vine cu o baterie de 3.000 mAh, iar versiunea edge aduce un acumulator de 3.600 mAh. În cadrul prezentării, reprezentanții companiei au declarat că te poți uita cap-coadă la un sezon din Game of Thrones fără să îți ”moară” bateria. O afirmație îndrăzneață. Poate un pic prea îndrăzneață.

Un ecran deschis în permanență

Desigur, nu aveam cum să uităm și funcția Always On a display-ului, probabil cea mai importantă. Ce înseamnă asta? Înseamnă că telefonul va arăta constant unele informații, dar numai dacă telefonul este cu fața în sus, pe masă. O altă funcționalitate ține de versiunea edge, care a primit un plus de utilitate. Acum, un swipe pe margine deschide un sertar cu aplicații personalizabil care poate fi mai ușor accesat decât cel de pe versiunea anterioară.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge vor fi disponibile începând cu data de 11 martie, iar cei care le vor precomanda, vor primi un set Gear VR gratuit. Samsung Galaxy S7 costă 699 euro, iar prețul Samsung Galaxy S7 edge este 799 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: