Samsung Galaxy C9 este primul telefon cu 6GB RAM al producătorului sud-coreean

Samsung Galaxy C9 este primul telefon cu 6GB RAM al producătorului sud-coreean

Samsung Galaxy C9 țintește destul de sus când vine vorba de specificații, chiar și când vine vorba de telefoane orientate pentru sectorul mid-range. 

În urmă cu doar o lună, am relatat că Galaxy C9 ar putea fi primul telefon de la Samsung care să vină cu 6GB de memorie RAM. Se pare că zvonurile s-au adeverit în ultimele zile, după ce confirmarea oficială a apărut.

Cu toate acestea, nu doar cantitatea mare de memorie RAM impresionează când vine vorba de noul telefon. Acesta intră în categoria de device-uri phablet, având în vedere că are un ecran cu diagonala de 6 inci, ce beneficiază de o rezoluție Full HD.

Telefonul beneficiază și de o cameră cu un senzor de 16MP și o deschidere largă, de f/1.9. În partea de jos a telefonului se află același design deja clasic oferit de Samsung, cu home button și cu alte două butoane capacitive.

Mergând dincolo de design-ul telefonului, Samsung Galaxy C9 vine cu un procesor de ultimă generație, Qualcomm Snapdragon 653, acesta având un design octa-core, ideal pentru multitasking. Telefonul vine și cu o baterie de 4000mAh, care este considerabil mai mare decât bateriile cu care ne-am obișnuit până acum. Dacă ai nevoie de spațiu de stocare, Galaxy C9 nu te dezamăgește: vine cu 64GB de spațiu de stocare, dar vine și cu un slot pentru card de memorie microSD.

Samsung Galaxy C9 are și un codec audio Cirrus Hi-Fi, ce aduce performanțe ridicate în materie de sunet, indică digitaltrends.com. Telefonul vine livrat cu Android Marshmallow, versiunea 6.0.1, deși există șanse ca acesta să primească și un update către versiunea 7, sau Nougat.

Samsung Galaxy C9 va fi disponibil începând cu data de 11 noiembrie, dar se pare că acesta va fi oferit către vânzare doar în China, fără ca Samsung să dea detalii despre extinderea zonei de vânzări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: