Samsung dezvăluie existența unui viitor model S7 Active

Samsung dezvăluie existența unui viitor model S7 Active

În viitor, cei de la Samsung ar putea lansa și o versiunea Galaxy S7 Active.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt rezistente la apă și praf, dar asta nu i-a oprit pe coreeni de la pregătirea unei noi versiuni Active. Telefonul a apărut pe internet grație celor de la Sammobile, care au observat faptul că acesta era menționat în lista de dispozitive suportate de aplicația Samsung Level.

Samsung Galaxy S7 Active 1

După cum probabil știți deja, seria Active reprezintă o alternativă pentru cei care își doresc performanțe comparabile cu cele ale flagship-urilor Samsung, dar și o rezistență mai mare. Desigur, odată cu lansarea modelelor S7 și S7 Edge, care beneficiază de standardele IP68, diferențele dintre produsele standard și versiunea Edge s-au împuținat. Chiar și așa, Samsung Galaxy S7 Active va oferi, probabil, un design diferit, iar Engadget sugerează că gigantul din Coreea ar putea opta chiar pentru un nivel de protecție mai ridicat.

De asemenea, la fel ca versiunile anterioare, am putea vedea trei butoane fizice implementate, spre deosebire de modelele clasice, care includ unul fizic și doua capacitive. Să nu uităm, însă, de baterie. Samsung Galaxy S6 Active oferea o baterie de 3.500 mAh, spre deosebire de cea de 2.800 de pe S6. Galaxy S7 și S7 Edge, de cealaltă parte, au baterii de 3.000 și, respectiv, 3.600 mAh, astfel că există șanse să vedem un S7 Active cu un acumulator de 4.000 mAh.

Citește și: