Samsung a lansat trei noi accesorii pentru modelele Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung a lansat trei noi accesorii pentru modelele Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge.

Lansată în luna iunie, noua brățară smart Gear Fit2 te ajută să îți urmărești progresul prin antrenamente și notificări. Oferind o imagine holistică a întregii activități, Gear Fit 2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci și nivelul de stres al organismului și obiceiurile de somn.

De asemenea, GPS-ului integrat îți permite să renunți la orice alt dispozitiv și să te concentrezi pe antrenamentul tău, timp în care senzorii măsoară cu acuratețe orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandări sau abdomene. Samsung Gear Fit 2 este disponibil, pentru moment, în culorile Pink, Blue și Dark Grey.

Fără a mai avea nevoie de cabluri, căștile Gear IconX îți permit să lași telefonul acasă în timpul antrenamentelor, având, în același timp, posibilitatea de a asculta muzica preferată.

Samsung Icon X

Fiecare cască are o memorie de 4GB și un dispozitiv cu GPS integrat care poate măsura bătăile inimii și care te poate motiva în timpul exercițiilor fizice prin ghidul vocal integrat. Căștile Gear IconX vor fi disponibile de la sfârșitul lunii iulie, la partenerii Samsung.

Pe lângă cele două produse dedicate fitness-ului, Samsung a prezentat și camera Gear 360. Cu cele patru moduri ale camerei (video, foto, time lapse video și looping video), poți capta peisaje mult mai vii prin filmarea la 360 de grade. Te poți conecta prin telefonul tău Samsung (Galaxy S6 sau modele mai noi) și poți distribui fotografiile și videoclipurile pe Facebook, YouTube, Twitter și Google Street View. Camera Gear 360 va fi disponibilă în ultimul trimestru al anului, la partenerii Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: