S-ar putea să vrei să-ți folosești mai des contul de PayPal

S-ar putea să vrei să-ți folosești mai des contul de PayPal

Multă lume evită să efectueze plăți prin PayPal dintr-un singur motiv: este dificil să alimentezi contul. Dar acest lucru se va schimba.

PayPal are noi acorduri cu Visa și Mastercard, a anunțat compania. Joi, compania de plăți digitale a avut șansa de a vorbi despre aceste înțelegeri, spunând că utilizatorii din SUA vor putea să creeze o metodă implicită de plată (fie că este vorba de un card de credit, card de debit sau cont în bancă) începând cu această lună, ușurând considerabil alimentarea conturilor. Iar, de la începutul anului viitor, schimbarea va fi implementată și la nivel global.

„Vrem să facem cât mai ușor pentru oricine să plătească așa cum vrea și când vrea,” a afirmat Joanna Lambert, director la PayPal pe partea de produse pentru consumatori.

Prin această schimbare PayPal speră să își transforme aplicația și site-ul astfel încât să devină mai accesate. Această intenție are la bază faptul că serviciul de plată digital nu este frecventat suficient (în medie doar de două ori pe lună), iar utilizatorii nu folosesc PayPal pe suficiente site-uri (cel mai mult este utilizat pe eBay).

Astfel, aceste înțelegeri cu Visa și Mastercard ar putea ajuta prin încurajarea mai multor oameni să folosească PayPal mai des, precum și prin recuperarea utilizatorilor care nu au fost mulțumiți de vechiul sistem.

De asemenea, PayPal și-a extins serviciul One Touch, care facilitează plata cu telefonul sau online, fără a fi nevoie să introduci mereu datele de conectare. Compania a mai afirmat joi că până la sfârșitul anului One Touch va ajunge la 36 de milioane de utilizatori, față de doar cei 10 milioane pe care i-a avut cu un an înainte.

Autor: Andrei Geornoiu

Citește și:
Etichete: